- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Már most is kinőttem szerintem, nagyon átalakulóban van a géphasználati szokásom.

Épp azért szeretnék laptopra váltani. Igaz abból egy komolyabb példányra, de azért mégis csak megalkuvás ez. Szerintem most veszek egy komolyabb lapost i7-el, meg SSD-vel és egy kicsit komolyabb VGA-val és azzal már el leszek jó darabig. Játszani már alig-alig játszom, tervező progikat valamennyire használok, de már azokat sem napi több órában, csak ad-hoc jelleggel. CSS meg elfut egy jobb laposon is, ha arra támad kedvem.
Jelenleg a 7970 cseréjén kívül (7970-ről 7970-re váltottam
) már közel egy éve nem nyúltam a nagy géphez. És ha továbbra is úgy fogok állni anyagilag ahogy most, akkor ez a veszély nem is fenyeget a közeljövőben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) már közel egy éve nem nyúltam a nagy géphez. És ha továbbra is úgy fogok állni anyagilag ahogy most, akkor ez a veszély nem is fenyeget a közeljövőben sem.