Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Csak kérdezném, akinek már megvan: mi az alap gombkiosztás a kontrolleren? Akár X, akár PS.
-
pohár
félisten
na EZ a fasza kivégzés
-
FefeeX
veterán
Ha számít a 3D, a plusz karakter meg a Blu-Ray; nomeg a verekedős játékokban általában használt DPAD, akkor inkább PS3, mondom ezt úgy, hogy X36 tulaj vagyok...
(ha lövöldözős játékok érdekelnek, akkor viszont xbox szerintem, a Gears meg a Halo szerintem fantasztikus, és nincs PS-en)
-
GabN73
addikt
Eljött az idő.. Kell vennem egy xbox 360at vagy egy ps3at
-
Na ez a babality már régen is baromság volt, bár most már legalább valami értelmes figurát képzeltek köré. Attól még nem tudom mit keres egy verekedős játékban, na de mindegy, ez lenne a legnagyobb gondom, ha jönne PC-re.
-
Necroman_Mk2
őstag
Oh, yeah: régi álmom vált valóra, hogy most már a Living Forest fáival fölzabáltathatjuk ellenfeleinket.
Jók ezek a pályás kivégzések is, egyedül talán a 4. rész ventilátoros pályáját hiányolom.(#11) rt06 Friendship és Babality volt már a 2. részben is, de valami előfeltételhez volt kötve az előhozatalunknak: meccs alatt nem védekezhettél vagy nem rúghattál - most nem jut eszembe pontosan.
-
anulu
félisten
Babality videó erősen sírva röhögős, egyébként meg szeretnék végre legalább 1 meccset tolni a metróban. nekem eddíg soha nem adta be
-
FefeeX
veterán
válasz
bishoplogan #15 üzenetére
De ez akkor megint újkeletű dolog, mint anno Smoke, nem?
-
qdak
addikt
ez hol 18+
-
FefeeX
veterán
Ki ez a kék robot a második videón?
-
rt06
veterán
friendship, babality es animality a 3-ban, brutality a trilogy-ban volt eloszor, ha jol emlekszem
babality hasonlo volt, mint itt, friendship-nel volt valami jopofizas, az animality csak a harmadik kor vegen torteno megkegyelmezes utan volt elerheto, a brutality-nel pedig siman addig utotte a karakter az ellenfelet, amig az szet nem esett (hat torzora, 4 koponyara es ket tucat labszarcsontra)
-
DeFranco
nagyúr
-
Gude
senior tag
Brutál
-
james001
veterán
ezek a Babality-k nem nagyon illenek bele a Mortal-ba,de azért viccesek.
am állítólag még van egy 3. fajta fatality is,a Brutality,de úgy látszik ez csak pletyka volt mert már biztos mutattak volna arról is videót... -
Beerwolf
senior tag
A metrós a legjobb!
-
-
Xaels
félisten
Na megoldottam a gondomat, csak egy dashboard update kellett és működik. Nagyon jól eltalálták, végre egy igazi Mortal Kombat.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2 üzenetére
Az!!!
-
Motion_Blur
félisten
csodás..
-
Cool.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest