- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Egy kis érdekesség hátha érint vagy érdekel valakit
Van egy Bonzai Jubatus B416 autóm. Annak idején amikor megvettem az első körön eltörtem ami tartja a gátlókat műanyagot és rendeltem hozzá fémet.
A Bonzai oldalán sok plusz alkatrész volt hozzá, de nem tudtam rendelni onnan, illetve alin olcsóbb volt. Kép alapján megtaláltam. Na de nem is ez a lényeg, hanem nézelődtem most is alkatrész ügyileg és arra jöttem rá, hogy ez az autó gyakorlatileg egy némileg lebutított Caster Racing S16B autó. Szinte teljesen ugyan az. Ugyan az az alváz, ugyan azok az alkatrészek teljesen. Így a "tuning" alkatrészek is passzolnak.
Bonzai szerint 1/14 ezzel szemben a Caster-nél 1/16-os autó.
Ami más, az a motor, a komplett szabályzó rendszer, a távirányító, a felnik és a fenti videóban is ahogy mutatja a kerék csapágyazása.
És ez a csapágyazás ami miatt a Bonzai autóban érzek hátrányt, mivel itt csak egy réz csúszócsapágy van, kicsit nagyobb szerelési hézaggal, és a kerekek némileg kotyognak, míg a Caster autónál feszesek, ahogy a videón is látszik. Ezért feltételezem, hogy kb minden ugratásnál ezért hajlik meg ez a kis alkatrész ami a kereket tartja. (Nem tudom mi neve)
És akkor egy kérdés:
Ha rendes csapágyakra cserélem ezeket a kis csúszócsapágyakat, akkor van-e valami amire figyelnem kell? Vagy mindegy mit választok?
Egyébként 4x8x3 és 8x12x3,5 mm a méretek.És még apró érdekesség:
Múltkor téma volt, hogy a diffibe milyen zsír vagy mi kerüljön.
Az ember ebben az összeszerelő videóban egész egyszerűen feltölti szilikonos lengéscsillapító olajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest