Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ANDROID??? #6140 üzenetére
Én 12428hoz rendeltem alu első felfüggesztés cuccokat. Kissé segített az egyenesfutáson, de összeségében nem érte meg. Visszanézve igaza van mindig annak aki azt írja: felesleges ezeket tuningolni inkább tegyél hozzá és vegyél egy normális gépet. Ez igaz. A 12428am volt vagy 50-60 ba mire lett belőle valamire való gép, és akkor is minden menet után valami nyüge volt. Aztán vettem egy slasht. Az csak hátsókerekes volt, de ég és föld. Azzal csak menni kell. Egyenesen megy, gyorsabb erősebb, nagyobb. Nincs vele gond. DE!! Értelemszerűen nem vettem volna 80ért rc autót ha nem kapok ízelítőt egy kisebb/gyengébb/gagyibb géppel. Ez szinte kötelező tanulópénz. Kell ahhoz hogy érdekel-e egyáltalán a téma. Ha nem akkor megúszog 25ezerből és mondjuk buksz 10et eladáskor. De ha kapásból veszel 80+ éert valamit és nem tetszik abból nagyobb bukta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest