Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
motoflug #2827 üzenetére
This item does not ship to Hungary.
Az A959 alapból is tud driftelni poros részen. Az első hajtást is le kell kötni drifthez mert oda ugye csak hátsó illik. A 9115 ami az első linkben szerepelt az csak hátul hajt,és annak szabvány 12 es kerék hatszöge van,bármilyen 1/10 modell autó kereke felmegy. A többinek meg az ég tudja mi a kerék rögzítése. Azért kéne rendes modell autót venni mert ott vannak szabványok tudni mi mihez passzol.
A Kínai autókhoz Kínából lesz alkatrész ami rossz esetben 3 hét. Én is annyit vártam egy motorra mikor elfüstöltem a fűben. Egy szabvány 1/10 autóhoz 2 napn belül van nagyjából bármi ha nem kuriózum. A 9115-16 megy 3S lipo aksival,próbáltam is elég durva volt.
Vegyél nagyobb hátizsákot,férjen bele egy rendes autó. Én sem akartam sokat költeni erre,azért vettem először a 9116-ot,de rájöttem,hogy nem jó semmire. Neki mentem a rendes autóm kerekének véletlenül, egy lengővilla meg teleszkóp minusz. 3 hét pihi. Összeraktam, 3 nap múlva elfüstöltem a motort 3 hét pihi.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest