Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• üszök

őstag

válasz motoflug #2827 üzenetére

This item does not ship to Hungary.

Az A959 alapból is tud driftelni poros részen. Az első hajtást is le kell kötni drifthez mert oda ugye csak hátsó illik. A 9115 ami az első linkben szerepelt az csak hátul hajt,és annak szabvány 12 es kerék hatszöge van,bármilyen 1/10 modell autó kereke felmegy. A többinek meg az ég tudja mi a kerék rögzítése. Azért kéne rendes modell autót venni mert ott vannak szabványok tudni mi mihez passzol.
    A Kínai autókhoz Kínából lesz alkatrész ami rossz esetben 3 hét. Én is annyit vártam egy motorra mikor elfüstöltem a fűben. Egy szabvány 1/10 autóhoz 2 napn belül van nagyjából bármi ha nem kuriózum. A 9115-16 megy 3S lipo aksival,próbáltam is elég durva volt. :D
    Vegyél nagyobb hátizsákot,férjen bele egy rendes autó. Én sem akartam sokat költeni erre,azért vettem először a 9116-ot,de rájöttem,hogy nem jó semmire. Neki mentem a rendes autóm kerekének véletlenül, egy lengővilla meg teleszkóp minusz. 3 hét pihi. Összeraktam, 3 nap múlva elfüstöltem a motort 3 hét pihi. :D

Új hozzászólás Aktív témák