- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomeee
tag
ÜDv mindenkinek én is friss tulaja vagyok egy DA nak fogásra is bejön jo az optikája nagyon....... illetve ez a 3G... tényleg preciz meg nagyon pontos... meg vagyok vele maximálisan elégedve..... viszont 1 kérdésem lenne.... lehet ez természetes cska én most vettem észre igy pár nap használat után..... azt vettem észre hogy az egér bemelegszik..... szóval megfogod az egeret... oda rakod az arcodhoz és meleg..... megnéztem az alját..... a Seggénél.... és eléggé meleg..... ha odateszitek az ujjatokat érezhetően meleg alul az egér..... ez mindenkinél igy van ? Mert ez egér eleje hideg a hátsója meg elég meleg... lehet az az infra miatt van mert bizonoys höfokon dolgozik és mivel megy igy az egér belseje ott egy bizonyos fokra melegedik...... semmi hibája nincs de nekem fura... 1k egeremmel sem volt még ilyen.... másnál is igy van esetleg? Üdv: tomi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TP-LINK routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest