Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Üdv!

    Mivel beszereztem én is egy ilyen egeret és szeretném szoftveresen állítgatni az egeret, de a szoftverek, amik járnak hozzá nem a legjobbak.
    - "szinapsz": gép indításakor lassan indul és szinkronizál is meg minden és más felhasználóknál csak a probléma van vele. Nekem abszolút nem fontos, hogy felhőben tárolja a beállításaim, sőt. Nem tetsett, felraktam a régebbi szoftvert.
    - Régebbi szoftver: Könnyen kezelhető, nem szinkronizál és jó... lenne, ha az egérnek a ledje öt másodpercenként nem villanna vagy aludna ki (nem arra a ledre gondolok, amelyik periódusosan elhalványul és kivilágosodik) egy pillanatra és akkor nem akadna egyet az egér. Ez sem a legjobb szoftver :O

    Kíhúztam, visszadugtam az egeret, most a ledeket visszakapcsolta a windows de szerintem a cpi maradt. Újrainditás után is marad az imént említett windows általi kezelés, de nem tudok semmit állítani, viszont nem akad az egér 5 másodpercenként :C

    Szóval van valami más rendesen működő szoftver ehhez az egérhez?
    (csak cpi, freki állítás lenne lényeges)

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák