- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöcsbi
tag
válasz
Johnny001
üzenetére
rendben.Nagyon Szépen Köszönöm!
és akkor melyik érné meg jobban?
1:http://www.pcx.hu/termek/razer-goliathus-standard-speed-pad-fragged-egerpad-94324
2:http://www.pcx.hu/termek/razer-fragged-goliathus-standard-control-egerpad-95522(nekem őszintén szólva a 2. jobban tetszik,de megéri az ár különbséget?)
-
Benhill
senior tag
válasz
Johnny001
üzenetére
Nálam deathadder V1 van, de kb 3év után jött elő a probléma, ezalatt sosem szedtem szét.
De olyan szinten jött elő hogy napi egyszer, pedig majdnem minden nap nyúztam az egeret, bár próbáltam rá ügyelni hogy ne retkes kézzel fogdossam.Olyan 1évig nem foglalkoztam vele, de most lassan 4éves lesz, és szétszedtem darabokra.
Én is belefújtam, de nem WD40-et, hanem kontakt sprét. Pont délután kérdeztem meg az Azonnali kérdések órájában, mert benne voltam, de ott azt mondták ne fújjam WD40-el, mert az vonzza a port, meg amúgy sem ilyenre való.Minden esetre én kontakt sprét fújtam bele(sajnos nem tudtam szétszedni, eltörni meg nem akartam) egyelőre jó, + vettem hyperglade-t is, valamit alaposan megtisztítottam és Razer Deathadder Mirror edition lett belőle, mert lejött a felületéről az a bársony tapintású anyag, de így jobban tetszik.

Képek: [link] [link] [link] [link] [link] [link] még szétszedve
-
Tauren45
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)