Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
hát nekem van ime3, razer db. ch, és volt g5 öm is meg mx510, nekem a db nagyon nagyon bejött de csak miután megszoktam, félistenné váltam, mert nagyot tudtam rántani vele anélkül hogy tuvábbcsusszon az egér, de a copperheadnek a gumija tul éles és vékony, magasabb 1 picit, és a gyürüs ujamat nemtom hova rakni kényelmesen, max fel, a gombok mellé, a gumit már nemlehet vele fogni és igy nemtudok vele BALRA rántani mert csak a kis ujjam határolja be jobbrol
szoval nemtudom mit tegyek, balra rántáskor olyan érzésem van hogy kiesik az egér a kezemböl, db-t meg fix 2 évig rendesen nyuztam de nem volt ilyen probléma, és most ime3azok
tehat az addert elönyben részesitem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval nemtudom mit tegyek, balra rántáskor olyan érzésem van hogy kiesik az egér a kezemböl, db-t meg fix 2 évig rendesen nyuztam de nem volt ilyen probléma, és most ime3azok
tehat az addert elönyben részesitem