- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Nem tudom a régi kábellel tesztelni, az egyben volt, nem szétszedhető az adaptertől - arra akartam utalni az egybe' cuccal.
Teljesen jogos, nem 20A, elírtam, 20W lett volna, azaz a teljesítményt akartam írni, elnézést!
Tehát, az új adapter egy Cellect "utazó" adapter az MM-ből, type-c és usb-a kimenetekkel. Most rákeresve látom, h 18W az usb a-n, 20W pedig a type-c-n: [link]
Arról fogalmam sincs, h ez a márka mennyira megbízható, azt persze sejtem, h biztos nem az adapterek csúcsa. De kicsit kezdek elbizonytalanodni, h a specifikációban mit jelent ez a két sor...:
Kimeneti töltés: 5-2,4A
Kimeneti feszültség: 5V/3,4AAz alaplapon elfáradó alkatrészek kapcsán, ha készítek róla fotót, kép alapján kb behatárolható, h ilyen irányban érdemes-e tovább menni?
Thx!
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Évek óta használok egy rpi3b+-t, Libreelec+Kodi fut rajta, a családi "moziközpont". PC-ről, hálózati megosztással látja a lejátszandó dolgokat, azaz nincs rákötve HDD vagy egyéb. 0-24-ben megy, néha kell neki egy reboot, de amúgy nagyon jól elvagyunk vele. Nagyon régi a rendszer rajta, de annyira ezt nem érzem gondnak (netre nincs kiengedve). Viszont, az a gond, h egy ideje elkezdett megjelenni egy villámjel a jobb felső sarokban. Nem folyamatosan, de lejátszás közben elég gyakran, ill. mappaváltáskor is, s egyre gyakrabban. Azt találtam róla, h ez firmware szintű jelzés, és az undervoltage-t jelöli. Eredetileg vmi noname egybe' kábel+adapter cuccal volt bekötve az áram, de ezzel évekig nem volt gond. Gondoltam a noname adapter kezdi megadni magát, kicseréltem most egy új, 20A-es adapterre és egy új micro-USB kábel kombóra (tehát most külön-külön vannak), de meglepetés: nem történt változás, ugyanúgy gyakran megjelenik a sárga villám... Mit tudnék még tenni az ügy érdekében? Lehet más ok, ami miatt megjelenik ez a jelzés?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest