- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Root Banane
tag
Sziasztok!
Adott egy Raspberry, amire telepítve van a Transmission. Hogyan tudnám az beállítani, hogy egyszerre csak egy torrent legyen letöltés alatt és a többi pedig várakozzon?
Köszi előre! -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Egy Raspberry Pi2-t hogyan tudnék egy régi Scart bemenettel rendelkező TV-hez kapcsolni? Olvastam különböző oldalakat, ahol 3,5mm to RCA kábelt ajánlottak (pl [ilyet], de írták hogy nem mindegy, hogy ezen a kábel fajtán belül milyet választ az ember, így tudnátok konkrét kábelt linkelni? (Ebay, amazon stb...) Köszönöm előre! -
Root Banane
tag
válasz
gyurkikrisz #13662 üzenetére
Köszi.
Te milyet veszel? -
Root Banane
tag
Csak simán rá lehet dugni az USB portra egy merevlemezt vagy kell még ilyen aktív USB hub?
Egy ilyen merevlemezzel lenne használva: [link] -
Root Banane
tag
válasz
gyurkikrisz #13645 üzenetére
Okés.
Most találtam egy OSMC nevű rendszert rá, ez tényleg csak annyi, hogy kattintgatással rárakom az SD kártyára és már megy is?
És ehhez a oprendszerhez hogyan lehetne a torrentet is hozzá rakni? -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Pi 2 B+ modelt beszerezni. A cél egy olyan eszköz létrehozása lenne, amelyen tudok 1080p-ben MKV videót lejátszani és torrentet visszatölteni. (Nem egyszerre)
Viszont. Linuxot még soha életben nem láttam, nem vagyok valami nagy guru, de ha vannak megfelelő leírások, akkor valamennyire elboldogulok. Így szerintetek érdemes lenne belekezdeni? Vagy ehhez nagyobb tudás kell?
Láttam, hogy az XBMC-t kattintgatós módszerrel is fel lehet rá tenni. Annak nincs valami kiegészítője amivel lehet torrentet futtatni?
Köszönöm előre a segítséget. -
Root Banane
tag
válasz
Cyber_Bird #7377 üzenetére
Köszönöm!
-
Root Banane
tag
válasz
Cyber_Bird #7374 üzenetére
Köszi!
És a lehet olyan renszert rárakni amivel tudok torrentezni és filmet lejátszani is? Természetesen nem egyszerre.És még valami: Tabletről is el tudom érni a PI-n tárolt fájlokat?
És a letöltött torrenteket hálózaton itt is át tudom másolni? -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem:1. Ilyen szerkezetet szeretnék beszerezni, a cél a teljesen hangmentes torrent.
Amit szeretnék:- 2MB/s letöltési sebesség (Egyszerre max 2 torrent)
- Seed 15-20 torrent esetében.
Erre alkalmas?2. Ezen felűl médialejátszónak és zene szervernek is használnám. Az MKV-s filmeket lejátssza? (1080p)
3. Arra alkalmas-e a ketyere, hogy egy pendriveot vagy külső HDD-t intermeten keresztűl elérjem más eszközről? Mint egy NAS esetében.
4. Ha veszek egy USB-sata átalakítót rátudok dugni Sata HDD-t?
+1. Linux tudásom elég szegényes, szinte nulla. Vannak ilyen szájbarágós tutorialok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged