Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Az itt levok nagyresze media lejatszonak hasznalja, es nekem semmi gond nincs vele. Nekem nincs rakotve vincseszter, wifi halozaton hasznalom egy usb wifi adapteren kersztul.
Infra vevot nem nagy melo bele szerelni, a raspberry wiki oldalan rajta van, de szerintem egy radios taviranyito jobb mint az infras. Nem sokkal dragabb az infrasnal es nem gond neki ha valami akadaly van a tavkapcsolo es a vevo kozott, nem kell celozgatni vele. Nekem van egy radios, kb 5 meterrol egy teglafalon keresztul is mukodik. -
gorog67
aktív tag
A raspi2 szerintem erősebb. RASPBERRY PI 2 VS MODEL B+
Ha a tévéd tudja a hdmi cec szabványt, akkor nem kell külön infravevő, mert a tv távjával tudod irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann