- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen széket vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Penge_4 #9524 üzenetére
Kérdés, hogy mit értünk bír alatt?
Nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, mert csak pár napig volt nálam most egy B+ kipróbálásra, de nagyot csalódtam benne. Persze én vagyok a hibás, mert 1. mit vártam, nem torrent szervernek tervezték, 2. nem olvastam utána, hogy az ethernet és az usb egy vezérlőn lóg, és bizony instabillá válhat (+ azt már írták előttem, hogy ne várjuk tőle az USB2 sebességét).
A lényeg: belőttem próbaként 5 torrentet, hadd töltse őket, majd elutaztam két napra. Ránéztem telefonon, egy darabig mentek a letöltések, aztán kb. 2 óra múlva már nem tudtam elérni a Pi-t ssh-n, "tetszhalottra" fagyott. Visszatérve áramtalanítani kellett. Majd alaposabban átnyaltam a transmission konfig fájlját, egyszerre csak egy torrentet töltsön, ne legyen túl sok peer, stb., így rendben volt napokig. Szerintem 200+ torrentnél csak az kérdéses, mikor fagy majd csutkára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest