-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Honkydoo #6295 üzenetére
Hát sajnos nem megy. Nem a Conky-t nem tudom befordítani, mert az már telepítve van. Hanem a Conky Manager-t nem tudom így.
Letöltöttem a "conky-manager_1.2.0.1.tar.gz" fájlt.
Kicsomagoltam.
Beléptem a mappájába.
Majd "make", de elakad:cd src; make all
make[1]: Entering directory `/home/pi/conky-manager-1.2.0.1/src'
valac -X -D'GETTEXT_PACKAGE="conky-manager"' --Xcc="-lm" "Main.vala" "MainWindow.vala" "Utility.vala" --pkg glib-2.0 --pkg gio-unix-2.0 --pkg posix --pkg gtk+-3.0 --pkg gee-1.0 -o conky-manager
/bin/sh: 1: valac: not found
make[1]: *** [all] Error 127
make[1]: Leaving directory `/home/pi/conky-manager-1.2.0.1/src'
make: *** [all] Error 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged