Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha majd rendelek cuccokat, hozzácsapom az ehhez szükséges dolgokat is, pont ma néztem, hogy lényegében a szalagkábel, arra 1-1 csati, 1 aljzat + próbanyák + tüskék, amiből áll az egész, és így máris felszerelhető próbapanelra. Ja, lényegében ugyanaz, amit linkeltél, most nézem, hogy azon sincsen még sem összeforrasztva sem, csak egymás mellé dobálták ugyanígy az alkatrészeket. Csak ez nem 3000Ft, hanem ~500Ftból meg is van, matricát nyomtatni meg lehet erre is.
[link], [link], [link], [link], és akkor nem is kell ilyen hosszú kábel / ekkora nyák. -
UsagiYojimbo
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezeknél a "túlárazott" kiteknél a kis nyákon fel szokott tüntetve lenni az egyes lábak neve. Ez segíthet összeépítéskor...
De ezt is pótolhatod: valahol láttam olyan kis nyomtatható "cetlit," ami pont akkora, hogy "rászúrható" a P1 csatira (a te esetedben a próbapanelre), és tartalmazza a lábak neveit...(Én amúgy az adától rendeltem, T alakút....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC / Intel i5 11400 / RX 6600XT 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann