-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
V.Stryker #5658 üzenetére
Ha majd rendelek cuccokat, hozzácsapom az ehhez szükséges dolgokat is, pont ma néztem, hogy lényegében a szalagkábel, arra 1-1 csati, 1 aljzat + próbanyák + tüskék, amiből áll az egész, és így máris felszerelhető próbapanelra. Ja, lényegében ugyanaz, amit linkeltél, most nézem, hogy azon sincsen még sem összeforrasztva sem, csak egymás mellé dobálták ugyanígy az alkatrészeket. Csak ez nem 3000Ft, hanem ~500Ftból meg is van, matricát nyomtatni meg lehet erre is.
[link], [link], [link], [link], és akkor nem is kell ilyen hosszú kábel / ekkora nyák. -
UsagiYojimbo
tag
válasz
V.Stryker #5658 üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezeknél a "túlárazott" kiteknél a kis nyákon fel szokott tüntetve lenni az egyes lábak neve. Ez segíthet összeépítéskor...
De ezt is pótolhatod: valahol láttam olyan kis nyomtatható "cetlit," ami pont akkora, hogy "rászúrható" a P1 csatira (a te esetedben a próbapanelre), és tartalmazza a lábak neveit...(Én amúgy az adától rendeltem, T alakút....)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest