- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi hangfal építés
- Kompakt vízhűtés
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem gondolnám. Ez is csak ugyanolyan mint a többi termék: a bevezetésekor tele van hibával és idővel egyre jobb lesz. Jelentse ez akár azt is, hogy megmarad a hallucináció, de mondjuk figyelmeztetni fog, hogy amit most leírt arra nem talált konkrét bizonyítékot, hogy létezik, csak ő gondolja így.
Nem tudom mások hogy használják. Én mindig akkor használom ha valami olyat akarok megismerni, amivel kapcsolatban még nincs tapasztalatom. Mert hát lássuk be, nem jöhetek ide a fórumba azzal, hogy: "Sziasztok, Semmit nem tudok XY dologról, kérlek világosítsatok fel". Ki fog így segíteni nekem? Kinek van erre ideje/idegrendszere, hogy elmagyarázza nulláról? Az AI-al meg nyugodtan elbeszélgethetek órákon keresztül, ráér és nem fogy el a türelme.
Néha persze becsúszik egy ilyen baki, de 95%-ban jókat mond. Nekem ez így belefér, 5%-ban meg majd tartom a hátam és égek a baromságai miatt.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem igen. Már most látok olyan épelméjünek hitt embereket, akik az AI terjedése elött kreatívak voltak, tudtak, de mióta az AI széles körben elterjedt, azóta sajnos MINDENRE is használják.
A kedvencem a nyelvtann@ci, aki az AI óta bizonytalan levelet írni, és mindent azzal irat.
Én meg import személyként ülök a szemben levö asztalnál, és maximum egy nyelvtani ellenörzésre tolok egy deepl-t - ha bizonytalan vagyok -
HantekDSO
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- 7.Gen i3-as Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i3 7100 / 8GB DDR4 / Nvidia GT 1030 2GB OC /250GB SSD!!
- i7-es Kezdő Gamer/Multimádiás PC! Core i7 3770 / 16GB / Nvidia GTX 1050 Ti 4GB OC / SSD+HDD / 350W++
- 8 magos AMD FX Kezdő Gamer! AMD FX 8350 / 16GB HyperX / Nvidia GTX 960 4GB OC / SSD+HDD / 450W / RGB
- 6.Gen i5-ös Kezdő Gamer! Core i5 6400 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1060 3GB OC / SSD+HDD / 450W /HP ház
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann