-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erkage
csendes tag
válasz
erkage #42900 üzenetére
#42902 cigam -> erkage #42900
"A Pi-nek van háza? Milyen messze van a routertől?"
Igen van, a hivatalos műanyag ház. 1 méter.#42901 kutga -> erkage #42900
"Nincs esetleg egy usb WiFi sticked? Sosem használtam az Rpi saját wifijét"
Jelenleg nincs. En is gondoltam rá, de az úgy nem lenne az igazi, meg hát azért van rajta saját, hogy működjön, főleg 1 méteren belül...FEJLEMÉNY:
Megjött a hivatalos táp plusz mellé egy hivatalos usb-a usb-b átalakító, csak hogy akkor már minden meglegyen, éééés ugyanaz....
Tehát pár percig működik, aztán egyszercsak elmegy a wifi (No wireless intarfaces found), mintha nem is lenne. Wifi továbbra is 1 méterre, és telefonos hotspottal is próbáltam újra (szintén 1 méterre).Valakinek még valami ötlet? Lehet hogy szimplán hibás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest