- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
schferenc77 #37355 üzenetére
Pi4-re nincs még igazán stabil Kodi rendszer. Vannak akik kiadják, bétának a bétáját, csak hogy ők legyenek az elsők. De picit más a GPU, mint az elődeinél és nem sikerül stabil, mindent vivő gyorsítást beleszögelni még senkinek. OSMC például helyből nincs Pi4-re.
Pedig én is azt kedvelem jobban.Szvsz nekem médiára/desktopra a Pi4 nagy csalódás volt. Szerverként hibátlan, pl USB3-as SSD-vel. De nagy reményekkel estem neki, hogy ez majd hű meg há, de pofáraestem. Kicsit visszaolvasol, állandó a rugózás a RAM-on, de igazából a 4 gigás is, amivel már desktopként is lehetne használni, elvérzik egy nyamvadt youtube-nál. Mindez azért, mert még a saját raspbian rendszerük sem használja megfelelően a GPU gyorsítást böngészésnél. Nem értem miért feszegetik még mindig ezt a Broadcom hülyeséget. Adhattak volna neki másik procit, egy rendes Mali GPU-val... Sokkal nagyobb lenne rá a kereslet, mert egyre többen veszik nem csak szerver felhasználásra. De ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Synology NAS
- Konteó topic
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest