- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21719808 #2979 üzenetére
Nem erről van szó. Fut egy webszerver, van rajta egy weblap és én azon szeretnék egy olyan lapot ahol egy böngészőn keresztül elérhetem a terminált valamint egy másik felületet ahol közvetlenül feltölthetek file-okat a pi meghajtójára. (utóbbit php kódal talán meg tudom csinálni www könyvtárra de az nem épen biztonságos, ezért kellene az SFTP)
Maga a pi otthon van, és csak az azon futó webszevert érem el (apacs). Melóhelyen nem tudok rámenni ssh-val, se ftp-vel mert az itteni tűzfalon tiltva van (az otthonin ki van engedve minden ami kell). Mobilnettel megy minden, csak nekem egyszerűbb lenne programok nélkül kizárólag webes felületen elérni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest