- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Hogy a lópikulába ne lehetne már tudni melyik az utód? Az előbb linkeltem be neked a Milhouse dev build topicot, eléggé egyértelmű az első hozzászólásból a dolog:
"A gondom nem az, hogy nem automatikus a DEV Update, hanem az, hogy nem lehet tudni melyik a fent lévő verzió utódja (legfisebb változata) vagy, hogy nem rake fel olyat ami nem jó / nem kell nekem." A mondatod utolsó része kifejezetten szórakoztató.
Szerintem beszélj Milhouseal és kérd meg külön fejlesszen neked egy szasanyi releaset és mielőtt kiadná, beszélje meg veled mi is legyen az adott frissítésben. Komolyra fordítva a szót, a frissítés nem írja felül a személyes beállításaidat, ha csak nem rosszul sikerül a release vagy konkrétan megköveteli a gyári visszaállítást. Azt meg nem te fogod eldönteni mi kerüljön bele és mi nem a frissítésbe. Ott a build log. Ha nem tetszik a frissítés, ne tedd fel.
"Alpha verzió vagy nem az szvsz elvárható lenne, hogy felismerje a kártyán lévő összetevőket és ne ajánljon fel ahhoz nem való frissítéseke."
Pont azért ajánlja fel, hogy tudjál downgradelni. Hogy miért? Hát pont azért mert alpha verzió. Hibák jönnek mennek. Ezek felismeréséhez elengedetlen annak beazonosítása, hogy melyik build generálta a hibát. Nem mindig lehet azonnal rájönni, hopp ebben a frissítésben ilyen meg olyan hiba van. 20-30 kiadással később derül ki, downgradel visszalehet fejteni, mikor és hogyan keletkezett a bug.
Ahogy már mondtam, ha bekapcsolod az értesítést, mindig a legfrissebbet fogja felrakni. Teszem hozzá, bármilyen műszaki területre tévedsz érdemes tisztában lenni milyen rendszerrel is van dolgod (Driver, OS, firmware stb). Azt meg ne várd el egy alpha verziótól, hogy bugmentes legyen. Fekete képernyőt kaptál? Járj utána miért. Szedd le a logfilet, küldd el Milhousenak és lehet segítettél egy hiba megtalálásában ezáltal hozzájárulva a rendszer fejlesztéséhez. BTW én is frissítettem ma és nem kaptam fekete képernyőt. Lehet user error is a dologban.
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Nem igazán érthető mit szeretnél. Az, hogy melyik a legfrissebb verzió, az nyilvánvaló. A lista legtetején lévő. Ha jól emlékszem még a dátum is ott van.
Egy szoftver track van. Minden ami újabb, az a te verziód utódja. Hogy neked ebből mi jó, azt úgy tudod eldönteni, hogy kipróbálod. Minden felajánlott verzió kompatibilis a gépeddel, de semmi garancia nincs, hogy működik is. Így működik a szoftver fejlesztés. Különböző programozók beszállítanak módosításokat, javításokat. Az aktuális állapotból rendszeresen épül egy development release. Aztán vagy jó vagy nem. Ha nem jó, lehet rá ticketet nyitni,
Nem találtál még egy verziót sem, ami kb. megfelelően működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest