- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
dugesz77 #15269 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy ezt a beállítási lehetőséget nem is látom. XBMC 12.2 óta nem használtam igazából ezt a szoftvert. Akkor még a laptopon voltak ezek a beállítások, most a RPI-n már nem látom őket... Most csak ezek lehetőségek vannak. (Most nincs előttem, ezért kerestem a netről képet. Az első sorba nekem HDMI van.)
Audio output
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest