- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
sunnysys #22610 üzenetére
Első lépésként érdemes a teljes kártyáról egy mentést csinálni, hogy később vissza tudd állítani, ha valami rosszul sül el.
Nézd meg, hogy a boot partición bántott-e valamit. A fájlok módosításának dátuma segíthet ebben. Meg az eredeti raspbian rendszert egy másik kártyára/pendrivere kiírva onnan meg tudod nézni, hogy eredetileg mi volt ott, esetleg átmásolni onnan az eredetit.
-
-
sunnysys
tag
válasz
sunnysys #15394 üzenetére
megnéztem a Kodi/System/Openelec-e belül a hálózati beállításokat, és találtam egy IP címet, ami teljesen más, mint amit eddig el akartam érni rTorrent, vagy Transmission web interface-ről. lehet, hogy ezt az IP címet kellene megadnom, ha kívülről el akarom érni? Előzmény.
-
válasz
sunnysys #15391 üzenetére
Egyáltalán a pppoe-t hogyan oldod meg, ha a modem adsl? (Foggalmam sincs milyen, ezt nem említetted, ezért csak gondolom)
Azt sem tudom, hogy modemnél kell e...
Mindenesetre jobb egy router, vagy a tesztelés idejére vidd be a melóhelyre, hogy egyáltalán bejön-e a tm gui.
-
válasz
sunnysys #15389 üzenetére
Szia!
Ez (szerintem) egyszerű hálózati probléma lesz.
Gondolom nincs forwardolva a 9091-es port, ezért nem éred el. A másik dolog, ami az eszembe jut, az az, h a melóhelyeken (pl nálunk is) a 9091-es port le van tiltva. (Ezért kell sock5 proxy
)
Szerk.: egy router nem ártana otthonra is!
-
dugesz77
őstag
válasz
sunnysys #15268 üzenetére
Nekem ugyan ez a felállás van itthon csak TX-SR508 az erősítő. Most próbáltam ki amit írsz és nálam akkor jön elő a jelenség ha a Kodi hangbeállításnál a DTS kijelölést kiveszem. Mert ha nem vesz "normális" DTS jelet akkor csak kikeveri akár sztereó jelből is a Neo:6-ot. Tehát nézd meg,hogy ne csak a passthrough hanem a DTS kompatibilis erősítő is be legyen jelölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged