- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz
KillahHornet #11347 üzenetére
lehet tuti. Én láttam egy Add-on-t, mi valamilyen backup néven futott, és ki lehet vele íratni a konfigot pl SD kártyára. Én még nem próbáltam.
De tedd azt, amit írtak: nyomj shutdownt áramtalanítás előtt... -
azbest
félisten
válasz
KillahHornet #11347 üzenetére
Alapból menti a beállításait, csak lehet nem rögtön sync-eli a kártyára. Szóval az a legbiztosabb megoldás, ha előbb a menüben nyomsz egy kikapcsolást neki és amikor végzett, akkor áramtalanítod.
Az elképzelhető, hogy valahogy átkonfigolható azonnali írásra bufferelés nélkül, de az biztosan visszafogná a felület gördülékenységét. Mondjuk a konfigolás itt a csak olvasható alaprendszer miatt valószínűleg mégsem triviális. Szóval lehet nem vagy sokkal előrébb vele, de a szabályos leállítást a legbiztosabb megoldás.(#11349) cigam,
az a fajta ami csak kellő távolságra felette van szerintem is jó lehet 2B-re is, hiszen sokkal nagyobb a ventilátor, mint a chip, csak úgy nagyjából van felette. Ott van probléma a házakkal, ahol a borítás hűtőbordának van használva, mert ott rossz helyre érne. Gondolom azokat a házakat fémből csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged