-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Először is Kellemes Ünnepeket minden fórumtagnak!
Egy másik kérdésem is lenne az RPi-vel kapcsolatban. Nézegettem terhelés alatt a hőfokokat, hogy mi merre hány méter és leszedtem a doboz tetejét is. A chipeken van hűtőborda. És véletlenül hozzáértem annak a chipnek a hűtőbordájához ami vezérli az USB-t meg a LAN portokat és a raspi ledobta a rákötött külső vinyót. A vinyó lekapcsolt aztán újra elindult. Ha megint hozzáértem akkor megint lekapcsolt. Találkozott már valaki hasonlóval? Tudom ne fogdossam meg semmi de akkor is ez így kicsit furcsa. Előre is köszi.
Üdv,
Horvi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann