- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SONY LCD és LED TV-k
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Remélem nem terveznek erőssebb procis, több ramos verziót, mert semmi szükség rá, amire szánták, és használni érdemes, arra bőven elég, és csak addig lesz mögötte ekkora közösség, amíg fix egységes s hardver, ha nekiálnak fél évente új verziókat kiadni, akkor ez elvész, mert nem fog minden projekt minden verzión futni, nem fog mindenki minden verzióra saját fejlesztést csinálni. A b+ pont jó irányba lett fejlesztve, több gpio, aminek a kiosztása kompatibilis a régivel, több usb, és jobb beépíthetőséget célzó változások. Nekem tetszik még az új compute modul is, ha lesz időm foglalkozni vele szerintem veszek is, mert nekem pl nem kell hdmi és audio kimenet sem, szóval én remélem a pi marad olyan amilyen, amire nem elég arra van más eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest