- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#79563158 #8920 üzenetére
egy darab usb portja van, minden azon lóg. a fórumok szerint még azzal is lehet gond, hogy szétválogassa a különböző sebességű perifériákat (usb1.1-usb 2.0).
ha egy gagyi kanócocskán megy bele az anyag (ethernet usb-n), és ugyanazon az egy gagyi kanócocskán csurog kifelé (usb-n diszk), akkor az nem lehet jó.
ez persze nem jelenti azt, hogy nálam kompromisszum-képesebb usereknek ne felelhetne meg, de én a magam részéről olyan tanácsot adok csak, amiben hiszek is. mint láthattuk, tökéletes torrent szervernek, majd később kiderül, hogy egy seeddel, stb. stb. a végén úgy lesz tökéletes torrent szervernek, hogy lesz egy három oldalas lista, hogy mit ne csinálj vele, és akkor jó. én nem szeretem az ilyen kókány melót, valamit vagy rendesen megcsinálok, vagy sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC - RTX 3080, i5 12400f, 32gb RAM
- Gamer PC - 3060Ti Founders, i5 12400f, 16gb DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest