Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Értem. Sajnos ahogy olvasgattam, kérdezgettem, én is hasonló eredményre jutottam. Esetleg valami ötlet, hogy a gpio portot elvigyem távolabb? Valami kapcsolás a pi és a másik oldalra? Nyilván külön tápot is meg tudok oldani mindkét oldalon, szóval nem kell a pi-nek kiizadnia mindent
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
Mondjuk közben átgondoltam amit elsőnek írtál, ha esetleg találok jó áron egy relé modult, amin van sok relé és 12 voltot kapcsol, akkor lehet mégis levezetem inkább azt, és megpróbálok keresni másfajta 220as relét. Csak az a gondom, hogy mindig ezekhez az optocsatolásos relékhez lyukadok ki :/
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
wassermann