- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Értem. Sajnos ahogy olvasgattam, kérdezgettem, én is hasonló eredményre jutottam. Esetleg valami ötlet, hogy a gpio portot elvigyem távolabb? Valami kapcsolás a pi és a másik oldalra? Nyilván külön tápot is meg tudok oldani mindkét oldalon, szóval nem kell a pi-nek kiizadnia mindent
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
Mondjuk közben átgondoltam amit elsőnek írtál, ha esetleg találok jó áron egy relé modult, amin van sok relé és 12 voltot kapcsol, akkor lehet mégis levezetem inkább azt, és megpróbálok keresni másfajta 220as relét. Csak az a gondom, hogy mindig ezekhez az optocsatolásos relékhez lyukadok ki :/
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged