Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Értem. Sajnos ahogy olvasgattam, kérdezgettem, én is hasonló eredményre jutottam. Esetleg valami ötlet, hogy a gpio portot elvigyem távolabb? Valami kapcsolás a pi és a másik oldalra? Nyilván külön tápot is meg tudok oldani mindkét oldalon, szóval nem kell a pi-nek kiizadnia mindent
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
Mondjuk közben átgondoltam amit elsőnek írtál, ha esetleg találok jó áron egy relé modult, amin van sok relé és 12 voltot kapcsol, akkor lehet mégis levezetem inkább azt, és megpróbálok keresni másfajta 220as relét. Csak az a gondom, hogy mindig ezekhez az optocsatolásos relékhez lyukadok ki :/
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
wassermann