- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Értem. Sajnos ahogy olvasgattam, kérdezgettem, én is hasonló eredményre jutottam. Esetleg valami ötlet, hogy a gpio portot elvigyem távolabb? Valami kapcsolás a pi és a másik oldalra? Nyilván külön tápot is meg tudok oldani mindkét oldalon, szóval nem kell a pi-nek kiizadnia mindent
Bármi megoldás érdekelne. Ja, természetesen az ár is egy lényeges faktor, de erre még gányolnék is, ha kell
Mondjuk közben átgondoltam amit elsőnek írtál, ha esetleg találok jó áron egy relé modult, amin van sok relé és 12 voltot kapcsol, akkor lehet mégis levezetem inkább azt, és megpróbálok keresni másfajta 220as relét. Csak az a gondom, hogy mindig ezekhez az optocsatolásos relékhez lyukadok ki :/
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest