Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- Objektívek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
Ha a notebook cucca rezzenéstelenül megy, simán visz hd streamet stb, ez meg majd kileheli a lelkét, az nekem épp elég ok, hogy hibásnak minősítsem; nem az a rendeltetésszerű használat, hogy ráülök a routerre, hanem hogy tetszőleges helyen használhatom. Persze, ha négy téglafalon át, vagy a kert végéből nem menne, akkor így jártam, de ez egy elég egyszerű felállás, amiben működnie kéne, amit az is bizonyít, hogy egy mezei beépített wifi is üzemképes. Meg amúgy tényleg nem vagyok túl messze.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann