- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
Hyperion #7407 üzenetére
PIR alatt egy mezei feszültség kimenetű modult értesz aminek csak tápot kell adni, vagy az alap PIR érzékelőhöz magad építesz kapcsolást?
Ha modul akkor semmi más nem kell mint hosszú vezeték, csak a tápfeszére kell figyelni > ha a fesz kimenete 3.3V feletti akkor még egy feszültségosztó ellenálláspárt kell hozzá számolni és úgy bekötni egy GPIO-ba. Nem kell hozzá semmi 1wire, I2C, SPI - szimplán felhúzza a kimenetét amikor érzékel...
Ha pedig az erősítő kapcsolást is magad építed hozzá - sok szempontból lehet előnyösebb, nekem az ilyen kész modulok elég rapszodikusan viselkedtek mindig - akkor célszerű olyan műverősítőt választani aminek a szimpla 3.3V tápfesz is megfelel, ilyen pl az MCP600x család, én ezt használtam hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest