- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htsnorman
csendes tag
Sziasztok,
Kisérleti projektben vagyok egy Pi5-el videót akarok megjelenítnei, esetleg átmeneteket kezelni több videó között. Cél lenne a 4K.
Nos már 2 napja minden permutációban próbáltam a dolgokat, elsőkörben python, opencv, pygame megoldásokkal operálnék mert elég mobilisak. DE ha nem használok semmilyen külső playert OMX, VLC ahol tökéletes lejátszódnak a videók, de elveszik a mobilitásom, hogy átmeneteket veriáljak, váltsak a videók között akadás nélkül stb. szóval OPENCV-vel nyersen, borzasztó a videó kijátszása, lassú, szaggat minden baja van, a VLC és OMX miatt kizártam a hardware korlátot, minden létező kiterjersztést és codecet próbáltam, elsődleges HEVC x265 videókkal kisérleteztem mert az a "nativ" és az első feltételezésem hogy a decoding lesz a korlát talán ?!. ugyen ez a python kód windowson tökéletes jeleniti meg ugyan azt a 4k videót. mac-en érdekes mert hasonlóan középszar, tehát ez valami unix/linux korlát lehet ?! ötletek tapasztalatok esetleg ?
köszike !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged