Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
shtirley #40180 üzenetére
Amit ott leírtam. Ennél többet nem tudok. Rádugsz egy külső lemezt, amire menteni szeretnél. Emelet szinten elindítod a scriptet, és ugyanabba a könyvtárba lementi a rendszert egy image fájlba. Csak SD kártyás mentést teszteltem (ill.itt mások is), de pendrivle-ról még nem mentettem vele, így nincs letesztelve. Lehet probléma nélkül működik, lehet belefutsz valami hibába.
Egy másik megoldás lehet, hogy telepíted a TimeShift-et. Viszont ennek a visszatöltéséhez egy működő rendszer kell. Vagyis egy szűz rendszert kell kézzel feltenni, és onnan futtatva a timeshift-et visszatöltheted a testbeszabott, beállított rendszert.
Ugyanakkor nem hiszem el hogy 10 percre ne lehetne kikapcsolni. Akár napok is eltelhetnek a helyreállítással, ha elromlik a pendrive. Szerintem ennyi leállás még belefér, de te tudod.
pvt.peter
Akkor dugj rá egy monitort, billentyűzetet, és nézz rá mit ír ki, egyáltalán elindul-e a grafikus felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Befutott a Borderlands 4 premier előzetese
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest