- Milyen RAM-ot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teclast Tablet Topic
- Változatos hardverbokréta
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ööö, hol írta, hogy hurcolni szeretné?
Láttam a kodi zene alkalmazását, igen, és távirányító nélkül még a zene alkalmazást sem bírod elindítani.Ha van CD olvasód, tálca kinyit, lemez berak, tálca becsuk, zene indul (jó esetben). Még kijelző sem kell hozzá. Kodival kijelző nélkül mit kezdesz?
Én bizony irigylem a nagy CD gyűjteményeket és akik ilyennel rendelkeznek. A dvd az más tészta, ahhoz amúgyis képernyő kell, meg távirányító, ott én pl. a lemezes megoldást nem tudnám elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest