-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Én még a rajt napján rendeltem meg, 25-én küldtek egy levelet, hogy a rendelésemet elindították. Remélem, hogy a héten már megérkezik, én is nagyon várom.
Első körben tesztelgetni akarom, hogy miket bír, mit lehet vele csinálni, de amire feltétlenül ki akarom próbálni, az a torrent. Egy laptopvinyót rákötni, és ha beválik, építeni neki egy jó kis házat, amibe elég csak egy lan kábelt, meg egy tápkábelt bedugni amint kapja az áramot és helló.
Mondjuk a hdd tápellátását nem tudom, hogy miként fogom még megoldani, mert talán itt a fórumban olvastam, hogy nem célszerű tápos usv hubra kötött vinyót rákötni.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként lehetne használni a szalagkábeles display portot, mert erről még nem nagyon olvastam sehol. Idővel jó lenne keríteni hozzá egy kis színes lcd kijelzőt is.
Összességében nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb fél év múlva hol fog tartani ez a projekt, és miket fejlesztenek ki hozzá.
PPatrik: Szerezz hozzá VGA hűtőből maradt ragasztható bordákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest