- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Tudom, hogy még nem kapható, és így tapasztalat sincs de hátha van elképzelésetek az alábbiakról:
-Olvasom itt a tápos hozzászólásokat - táp nélkül szállítják majd?
-Ha 3.5W-tal számolunk, akkor óránként kb 0,16Ft-nyi áramot fogyaszt? (1kWh=1000wh, 1kWh= kb 45ft ha jól tudom)
-Mivel linux fog rajta futni, így gondolom majd a "linux app store"-ból (nem emlékszem már mi a neve, csak GUI-s linuxot használtam régen) tölthető le mindenféle program is, így vnc is?
-Megint csak linuxos mivoltából adódóan merem megkérdezni, hátha használt már valaki valami hasonlót "igazi nagy" gépen: Van valamilyen infrás/bt-s távirányító+usb modul, amivel be lehet kapcsolni a gépet? Szóval wake on USB működhet, létezik ilyen? (csak wake on lanról hallottam eddig)Csak ma bukkantam rá erre a csodára, még nem jártam körbe teljesen a témát, így ha nagy baromságot írtam volna, elnézést. Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest