Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Na megjott nekem is a Pi2

Hat mit ne mondjak, bonyolultabbra szamitotam
Vettem hozza ket hutobordat is ,folragasztottam csipesszel ahogy kell 
RasPlex-et raktam ra, a telepitese a Windows Installerel az SD-re 3 gombnyomas volt, aztan mar bootolt is a kicsike

A TV-m (Samsung) gond nelkul felismerte, A HDMI-CEC is azonnal mukodott, teljesen jol kezeli a Samu taviranyitoja! (Utolag mar kar volt megrendelni az airmouse-t de mind1...)
A kep is egybol beallt, full HD, 60fps. Nem kellett allitani a pozicion meg semmi.
Az 1080p-s filmeket akadasmentesen viszi, nem szamit neki, milyen formatum az x264 (ugye ez volt az egyik cel) Az mkv-s belso feliratokat is problema nelkul kezeli, direct-play-el is (ez volt a masik vasarlasi ok, a Samsung tv nem tudja kezelni a belso feliratokat)
Igy most szepen osszeallt a rendszer, van egy kis fogyasztasu 2 magos Shuttle pc-m (Esprimo mini PC) ez futtatja Lubuntu alapon a Plex szervert (Direct Play-re boven eleg, nem kell amugy sem transcode, csak otthon filmezek) Erre fol van mountolva FUSE Python scriptel az Amazon Cloud Drive (korlatlan tarhely!) a lejatszo meg ugye a kis Pi2.
Ez igy most eleg durva kombo nekem. Az egeszet ki lehet hozni 50k bol (szerverel egyutt) meg ugye a Amazon Cloud eves dijja, de az sem egy nagy osszeg (60 dollar)
Ugyhogy nagyon jo vetel volt, remelem kesobb sem jon elo semmi nyugje

Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Esik a hóóó!!
- AliExpress tapasztalatok
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann