-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Na megjott nekem is a Pi2

Hat mit ne mondjak, bonyolultabbra szamitotam
Vettem hozza ket hutobordat is ,folragasztottam csipesszel ahogy kell 
RasPlex-et raktam ra, a telepitese a Windows Installerel az SD-re 3 gombnyomas volt, aztan mar bootolt is a kicsike

A TV-m (Samsung) gond nelkul felismerte, A HDMI-CEC is azonnal mukodott, teljesen jol kezeli a Samu taviranyitoja! (Utolag mar kar volt megrendelni az airmouse-t de mind1...)
A kep is egybol beallt, full HD, 60fps. Nem kellett allitani a pozicion meg semmi.
Az 1080p-s filmeket akadasmentesen viszi, nem szamit neki, milyen formatum az x264 (ugye ez volt az egyik cel) Az mkv-s belso feliratokat is problema nelkul kezeli, direct-play-el is (ez volt a masik vasarlasi ok, a Samsung tv nem tudja kezelni a belso feliratokat)
Igy most szepen osszeallt a rendszer, van egy kis fogyasztasu 2 magos Shuttle pc-m (Esprimo mini PC) ez futtatja Lubuntu alapon a Plex szervert (Direct Play-re boven eleg, nem kell amugy sem transcode, csak otthon filmezek) Erre fol van mountolva FUSE Python scriptel az Amazon Cloud Drive (korlatlan tarhely!) a lejatszo meg ugye a kis Pi2.
Ez igy most eleg durva kombo nekem. Az egeszet ki lehet hozni 50k bol (szerverel egyutt) meg ugye a Amazon Cloud eves dijja, de az sem egy nagy osszeg (60 dollar)
Ugyhogy nagyon jo vetel volt, remelem kesobb sem jon elo semmi nyugje

Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann