Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
levi.hungary
üzenetére
na akkor ezt még letesztelem
más:
van a noname usb hubom, aminek egyik rokonáról (amit azbeszt rendelt a dealextreme-ről) olvastam neten, hogy nem szabványos és visszatáplálja a külső adapter 5 voltját a számítógép felé egy a nyáklapra forrasztott rövidzárral
elvileg szétbontva a dobozát, megtaláltam én is az enyémen ezt a rövidzárat az L1 pozícióban
ha ezt kiapplikálom belőle mondjuk egy sniccerrel, akkor az elvileg jó nekem, ugye? tehát akkor nem fog visszatáplálni az usb portra
kép
(mert az most is látszik, hogy jön vissza áram, mert ha nincsen a pi konnektorba dugva, csak az adapteres hubra, akkor világít, hogy áram alatt van, de annyit nem ad vissza mondjuk, hogy az asd kártyát elkezdje betölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann