Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiwer
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom volt e már de tapasztalt-e valaki olyat hogy kb fél éves kihagyás után, indítom a játékot, majd mikor lépnék be egy meccsere, ki írja hogy bannolva vagyok?
Lehet ilyenkor valamit tenni? -
mtibusz
tag
Tehát ha e-mailt változtatok akkor elvileg azzal megoldható?
Jelenleg neki is van uplay fiókja, akkor ezt törölni kéne ugye?
Majd az email változtatás után automatikusan az övé lesz az accountom ?vagy esetleg egy B verzió:
ha írnék a supportnak, akkor van rá esély, hogy átrakják neki az én R6-omat?
ilyesmi létezik? -
mtibusz
tag
Sziasztok!
Olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy a mostani R6-omat öcsémnek szeretném adni.
Ez a DVD-s változat, elvileg a standard verzió.
Ha változtatok egy felhasználó nevet és egy e-mailt, (a testvérem adataira) azzal elvileg rendbe lesz ?
Tehát lekerül a játék az én uplay fiókomról, és átkerül öcsém uplay fiókjába?
Vagy kell még bármit is tennem ezzel kapcsolatban?Mivel most van akcióban uplay-en a Rainbow Six Siege, azon agyalok, hogy magamnak meg megvenném a complete verziót, de nem szeretnék két példányt, hanem azt,hogy örüljön az öcskös is.
Aki esetleg már bűvészkedett ilyesmivel, az tudna esetleg tanácsot adni, hogy ez járható út vagy sem?
Köszönöm. -
ssgk
aktív tag
Kiéget ez a játék xD
...
Amúgy ezek a S.I. hátterrek a játékban nagyon jók lettek .
Kíváncsi vagyok mik lesznek a lövetkizők. -
Dzsebe
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg 30+ fővel rendelkező HNH klán tagokat keres.
Egyetlen egy szabály játszik, a kölcsönös tisztelet.
17 év az alsó korhatár, de többség 20 és 40 év között van. A közös platform a Rainbow six, de sokféle játékkal is játszunk pl. PUBG, ROE, Battlefield szériák és még sok más. Lányok-fiúk vegyesen vagyunk. Custom játékokra is sor szokott kerülni, szóval egész jó hangulat uralkodik nálunk. Szívesen látunk bárkit aki lone wolf-ként nem találja a helyét.
Teamspeak szerverünkön állandóan találsz magadnak csapattársakat.
Ha szimpatikus a dolog akkor ne habozz. Jelentkezni a weboldalunkon lehet, ami még fejlesztés alatt áll, de a fontos funkciók már működnek.Üdvözlettel
www.hnhclan.hu -
ssgk
aktív tag
válasz
L_YKing #8773 üzenetére
+1
Swinegod:De használok én mindenkit
és tudom hogy az smg11 milyen lett, jó atachment el(ekkel) vissza lehet tartani, smg11 smoke esl playerek burst al 1 pontba lőnek ki egész tárakat kb ugyan olyan gyorsan mintha autómatán lőnének. És ez nem csak rájuk igaz persze lehet mondani hogy egész nap ezzel játszanak.
-
Swinegod
őstag
Nyilván sokkal jobb az SMG dps-e, mint az MP 5K-é, csak nem fogom feladni azt a megbízhatóságot amit egy 30-as tár és jó recoil ad egy nerfelt SMG 11 + Shotgun comboért
Az Angled azért van, mert általában Holoval hozom és rendszeresen vagy elfelejtem vagy nincs időm átrakni Verticalra ha ACOGot hozok
Ismét csak azt tudom mondani, elveszik a potenciálja a full autonak ha a fegyver csak burstben használható
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8777 üzenetére
Sokkal gyorsabban kilő 3-5 golyót az SMG, mint az MP5K.
Angled gripet ne használj, mert azzal csak gyorsabban célzol, ha nem tudod letartani használj vertical gripet.
Ha letartod az SMG-t és 3-5 lövéses burstökkel lősz, sokkal halálosabb az SMG, és normális célzók vannak rá. Közvetlen közel meg nincs jobb az SMG-nél.
-
Swinegod
őstag
Mutera már csak azért is az Mp 5K-t hozom, mert tetszik maga a fegyver és emellé van rá egy dög jó legendarym. Igen, nekem elég ez arra, hogy hozzam. SMG 11-re rátérve, ha pötyögtetni akarnék, akkor minek hozzam az SMG-t a pisztollyal szemben? Ugyan akkora tár (gyakorlatilag), a RoF különbség annyira nem jön ki ha pötyögtetsz amúgysem csak a pisztoly még mindig sokkal pontosabb és többet sebez. Machine pistolt full auto miatt hozok
Ha valami fosa lenne az SAS-nek az SMG 11 helyett, mint mondjuk a Miráék szutyka, akkor azt mondom jó, de egy P226-al szemben már nem annyira rózsás a helyzetEgyébként igen, vannak érdekes dolgok a fegyvereknél, a PDW-nek pld nincs, szó szerint nincs dmg dropoffja, sőt, miután elérte a max "dropoff" ranget, 34 helyett 35-öt sebez. Vagy, hogy az extended barrel a 416c-n és a Sterlingen leveszi a dmg-et 2-3-al. A Typenál azt vettem észre, hogy autista a recoil és mondjuk tök jó pontos az első 3 lövés, a következő 4 szór, mint az franc, aztán mondjuk jön 2 még ami jó, szór 3-at, még 4 normális és így tovább, legalábbis 2 óra Hibana alatt Angled grippel ezt vettem észre, emlékeztet a P90-re
Koreánál annyira nem volt ez az SMG 12 nerf nekemse probléma, mert ezzel együtt a C75 tényleg nagyon jó lett, csak sajnos sight nincs rá
PS: Megnéztem iron sightsal a Bearinget, meg nem mondom, hogy ez jobb-e, de túl rossz ez a sight, hogy ezzel hozzam, inkább maradok a jókis P229-nél
(#8776) shiftyhungar: Ezt a sort az Éjjeli Vakondtól loptam, magyar retro játék videós, érdemes lecsekkolni, nagyon igényes contentet csinál
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8774 üzenetére
Én az új patch óta sokat Muteozok, és az SMG-11 eléggé használható, csak nem szabad folyamatosan lőni vele. A Bearing 9-nek célzó nélkül valamiért kisebb a szórása (próbáld ki, valamiért működik
), SMG-12 helyett meg van C-75. Az SMG-12-vel meg pötyögtetni kell.
Hibana az egyik karakter, akit kivételesen le tudok tartani.
-
Swinegod
őstag
válasz
L_YKing #8773 üzenetére
25 óra Smokeal (és csak SMG 11-el) és 24 óra Sledgel szerintem nyugodtan mondhatom, hogy bizony az SMG 11 jelenleg, egy használhatatlan szar. Emellé 16 óra Korea, SMG 12 dettó használhatatlan szar, illetve, ez most sokkal jobb, mint a 11, mert ezzel nyugodtan szórhatsz, ez előtte se volt pontos, hogy őszinte legyek. Van 9 óra Buckom is, a C8 sose volt pontos, most sem az. A Type 89 sem. Nagyon, nagyon nem. Sőt, a Scar sem az
A horizontális recoilt NEM lehet kontrollálni. Esetleg ha egy mentalista ninja félisten vagy, akkor esetleg, de sima emberként, nem. C8-al akármit csinálsz, szó szerint, akármit, nem fogsz vele snipeolni. Az LMGkkel tudsz. A Parával is, az L85-el is. Az AUG-val is, sőt, még az AR 33-al is. De A banános nénivel nem fogsz rendesen, C8-al sem, Machine Pistolokkal sem. Illetve effektíven nem, de főleg nem autoban
-
Swinegod
őstag
CS-ben csak hipfireből lehet lőni, nekem innentől egy undorító szar az egész, de biztosra több makk kell egy killhez mint Siegeben
Also, te se raktál még Acog-ot a C8-ra és egy darab machine pistolt se próbáltál még. SMG 11/2 és az a medvés szar is használhatatlan lett Grim Sky után
-
sanyi0627
senior tag
-
ssgk
aktív tag
Állig van recoil ha meg van az is csak vertikális amit nem nagy tudomány visszatartani. Pl egy Cs-ben minden fegyvernek van pattern je ami lényegesen eltérő két fegyver között.
SMG nerf óta talán azoknak van durva recoilja, de az is inkább a random szórás miatt van nem a nagysága miatt. De egy pubg hét képest még sokkal kisebb területen játszol így nem számít annyira. De ha van olyan fps amiben ettől is kissebb a recoil az talán a Star wars játékok ahol laser el lőssz -
sanyi0627
senior tag
Szia
Nekem előző config i5 6500, gtx 970, 8gb ram.
90-120fps-t tudott fullhd high beallítással 75%renderscalen. Felesleges dolgok ki voltak kapcsolva..
Volt nálam i7 6700 de nem ment a turbo benne ugyhogy 3.4ghz volt a vége. Gtx1070 16gb ram 150-220fps ugyanazon beállítasokkal. -
Dazsar
aktív tag
Hali, tudd valaki valamit a 100 cpu gpu bug dolgokról? Még mindig benne van a játékban? Illetve ha igen valami megoldás rá? I5 8400 1060 6gb. Kevés volna?
-
válasz
DiamondBack #8760 üzenetére
Nem normális, hogy a 2. legtöbbet sebző fegyver az Caveira pisztolya. Én örülök a nerfnek. A rook/docnak kevésbé.
-
shifty!
senior tag
válasz
DiamondBack #8760 üzenetére
A Caveirás nerfelés szereintem jó irány, az tényleg egy olyan karakter, amivel nem mindegy, ki megy. Ahhoz, hogy értelmesen tudd használni, kell pályaismeret, és magabiztos mozgás a játékban, tehát többségében olyanok használják hasznosan, akik nem tegnap kezdtek. Ahhoz viszont, hogy ne legyen OP, kell ennyi visszametszés, még ha az a ~35 DMG mínusz kicsit sok is...
-
DiamondBack
senior tag
buffok-nerfek caveira, doc, rook, clash, kaid
Caveirának kimondottan nem örülök
-
ssgk
aktív tag
válasz
sanyi0627 #8755 üzenetére
Recoil r6 ban nincs is (más játékhoz képest) és azt elég nehéz megmondani hogy csal vagy csak vissza tudja fogni (ha valakinek van benne elég ideje és nem visz minden körre más OP hanem mainel akkor azt elég jól vissza lehet fogni) WH/ESP gyanús ((#8757) CJ4567
Meg Elég nehéz megmondani ha valaki tudja használni, és elég annyi hogy csak infónak használja fel hogy hol vagy és nem wallbangel, követ le stb azt nem tudod megmondani és elég hatékony tud lenni, de ezért ezek nem is silverbe vannak, aki ilyet használ = BAN vagy egy délután alatt dia lesz így nagyon nem találkoztok velük. Persze ha csak nem fogod ki azt a kört amikor elkezdi használni. Meg a csalók 90% boostol, így nem sunyin wh zik hanem falon keresztül c4 meg 10sec ace el hogy gyorsan meglegyen... ahhoz drága az alap játék hogy funból csaljanak meg egy Wh se olcsó ami nem instantbanol.
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Első rankedemhez keresnék csapattársat. Ha valakinek lenne kedve, írjon privátot!
(PC)
-
Gyula84
veterán
-
sanyi0627
senior tag
Nálam egyszer volt teleport hack-es.
Egyszer én lőttem le feljészülési idő alatt egyszer a csapattárs. A másik 2ő nem lőtte le mert vagy vele voltak vagy jó volt nekik a boost. Kilépni nem akartam a bünti miatt. Ha mégegyszer lelövöm bünti. Ha boostnak veszi nálam valaha akkor megint csak nekem bünti. Kalap xar ez így.
Néha néha van egy egy wh vagy no recoil gyanús emberke de a legfeltünőbb a teleportos volt. -
CJ4567
nagyúr
Casualben sikerült összefutni az első csalóval ~680 óra után
A földön csúszott, és mindenkit falon keresztül lőtt le, elég vicces volt.
(biztos jó volt a széke.)
-
ssgk
aktív tag
Ja, ebben a seasonbe rengeteg bug van, chimeria óta játszok grim sky ig nem volt egetrengetően bugos (vagy nem tűnt fel ?
) de az utóbbi 2 season gyalázat. Remélem ez volt a mélypont és innen csak javulni fog (vagy hello esport ready )...
-
Atish19
őstag
-
Karesz0995
tag
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Játszik valaki i7 6700 1060 6gb kombóval?
Hány fps van átlagba full hd-n?
Koszi
Udv -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ha valakikhez esetleg csatlakozhatnék rankedezni vegyen fel, CSG-92 a nevem. Nem rég kezdtem a játékot, de soloban rankedezni valami katasztrófa, akármennyire is jó maga a játék. Nem csak másban keresem a hibát, de mikor úgy indul egy játék, hogy 4en vagyunk, 2en meg TK-znak még a preparation alatt, az elégge nehezít a dolgokon, és 5-ből 4 meccs ilyen, az elég frusztráló.
-
Swinegod
őstag
Mióta bent van a Villa, kizárólag Ruinsról mentem és csak is balra, max akkor nem, ha nem választottam meg hova. Most az egyszer, egyszer a kibaszott életben, gondoltam elmegyek jobbra, fő a változatosság és biztos nem lehet abból az ajtóból kipeekelni rendesen jobbra, de még ha lehet is, soha senki nem csinálta még, miért is tenné? Az talán a legrossazbb spawnpeek spot a mapon, hiszen vagy 3 másik irányból rád látnak közel azonnal mikor lespawnolnak. Aha
A Copper olyan, mint TF-ben ez Easy botok. Annyira kiszámíthatatlan random idióták, hogy nehezebbek, mint az Expertek. Nem gondolkodnak, nem csinálnak semmit logikusan, nem ismerik a pályákat, és épp ezért olyan efektívek, mert sose tudhatod mire számíts tőlük, hogy milyen hihetetlen idióta helyekről jönnek, milyen szar szögekből próbálnak lelőni
-
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valakihez csatlakozhatok mikrofonom mindenem van
Nemrég kezdtem a játékot inkább csak néztem eddig.Előre is köszönöm a válaszokat meg a lehetőséget ha lesz
28 éves vagyok. -
MAGUS7
tag
Sziasztok
Pc-re már megvan a játék csak már régóta nem játszok vele,de most megvenném Ps4-re is,Upgrade lehetőség van már ?
Szóval ha most csak az Advanced kiadást veszem meg,akkor később upgradelhető valamenyiért Gold vagy Complete kiadásra? vagy csak úgy lehet ha kompletten megveszem a másik kiadást is ? -
Ga3rieL
senior tag
50 000-et kaptam, mert kettő valami volt
-
Ga3rieL
senior tag
végre, megcsinalták, kaptam 50 000 sárgát
-
vpleft
tag
válasz
Gyula84 #8723 üzenetére
Durvább volt, mert konkrétan alig hallottam más hangot kb 50m-rel odébb is.
A közelében meg aztán végképp semmi mást nem lehetett hallani.Kedvencem még a "silent breach" mellett az "invisible breach, " amikor nem csak hogy nem hallod de nem is látod hogy lyuk van a falon, mert valamiért nálad nem jelenik meg
Más is tapasztalt már ilyet?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
xyvalaki #8720 üzenetére
Elég sok helyen előfordul a robbantásos bug.
Pl cafe dost palyan felettem berobbantotta padlot lő rám, csak a nyilat latom hogy lonek azt meghalok. Ash felulrol lott de meg csak nem is csak hangtompitoval. Se robbanas se loves nem halattszott. Masik fele meg nezem killcamot mindig azt se hiszem el hogy ilyen szinten visszatartjak a recoilt... meg se mozdul neki a celkereszt csak ha huzza az egeret. -
vpleft
tag
válasz
Gyula84 #8716 üzenetére
Oh, van durvább is. Egyszer azt hittem valami második világháborús generátort indítottak be a másodikon valamelyik mapon, mert olyan hangot lehetett hallani. Aztán persze nem, csak bebugolt valakinek a lövés amikor meghalt és folyamatos géppuska hang jött onnan.
Egyébként nekem az van hogy kis ideig nem lehet hallani valakinek a hangját. Pl. Rook rohanása hangtalan meg ilyenek. Persze ritka, de nagyon irritáló. -
Ga3rieL
senior tag
Hali.
nekem azt a holiday packot mér 0-t konvertált? ott van, hogy komplet, de nagy sz@r. nincs semmi
-
Gyula84
veterán
Hali
Nektek nem hülyül meg a hang néha? ami bal az jobb, ami elől az hátul van, de néhány hang el is tűnik csak a játék újraindítása oldja meg a gondot
-
Swinegod
őstag
A tetves Maverick hangjának bugját igazán megfixálhatnák végre, mert kibaszott irritáló, hogy sokszor 10m-ről is tisztán hallható, máskor meg 2 centiről se ad semmi hangot
-
válasz
jozefgucci1 #8712 üzenetére
Tükröződés, árnyék low-ra, élsimítás off. Érdemes kísérletezni, benchmarkolni minden beállítás után.
-
nzozz
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #8710 üzenetére
"Alap beállítás" alatt mit értesz? A legalacsonyabb, "low" beállítást vagy azt amit a játék (esetleg a Nvidia Experience) magától beállított? Meg azért 1050Ti -től azért ne várjatok 500 FPS -t.
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok Srácok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni videó beállítások témában. A fiamnak a gépén ( I7-7700+16Giga ram+1050TI ) FHD alap beállítások melett is "csak 80-100 Fps-e van és az akciódúsabb jeleneteknél beesik neki akár 40 alá is egy pillanatra .A játék SSD-n van és a gép vírus mentes . Köszi a segítséget
-
Kvg
senior tag
Nekem vega 56 al 144 fps alá nem megy fraps 150 210fps mutat (némi proci limit már bejáratszik )a játék automatikus beállításokkal ami high kb. Vagy kicsit fölötte.
Elvileg nv cím 170ti gyenge a 120fps.
-
sanyi0627
senior tag
Köszi mindenkinek.
Koxx 120fps az nem karcsu 1070ti-től? Meg ha uwfhd is.
Nekem 120 es 80 kozott van a jatek.
Maxxjacint: Az i7 meg nincs meg hetvegere jon.
Most i5 6500 meg 970 van.
Ehheg kepest az i7 tel meg az uj kartyaval csak fogok erezni gyorsulast meg azert csak stabilabb lesz az fps-em. Most elegge droppol az fps. -
válasz
Maxx Jácint #8705 üzenetére
Sztem senki nem tolja 4K-ban. UWFHD-ban van meg kb a 120fps-em 1070Ti vga-val. Az RX 580 nagyon karcsú 4K-ra.
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Beruháztam a Siege-re nem régen, jelenleg 16. szinten vagyok. Ha valakinek esetleg lenne kedve néha-néha pár meccset tolni, várom a privát üzeneteket.
Csapatban biztos még szórakoztatóbb a játék.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Hátha van valaki itt ilyen kombóval.
I7 6700 mellé Rx 580 8gb vagy 10606gb érdemesebb erre a játékra? Gtx 970 helyére jönne.
Koszi
Udv -
ZsyfKo
senior tag
Hali. Haverom megvette Winter saleben a complete Editiont és kapott 40+ db alpha packot de érdekes hogy sehol nem találom hogy ezt tartalmazná, igazából az érdekelne hogy ez steames ajándék vagy ha Ubi storeban megveszem akkor is megkapom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest