Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Magunk mellé keresünk 2-3 embert Casu/rankedre.
Nem vagyunk pro játékosok, de azért igyekszünk.Ált. hétköznap nyomjuk 8-11 között, hétvégén változó. 30-as korosztály ha valakinek ez számít...
-
kicsako
őstag
A játék HDD-n van, és 99%ban instant betölt minden pálya. Csak ezért ne vegyél SSD-t, énis boldogan megvagyok nélküle.
-
nzozz
aktív tag
Nincs SSD -m (csak egy 500GB -os WD Blue HDD -m) illetve nincs telepítve az ultra HD pack, így 1-2 esetet leszámítva, amik ritkán megbolondul a rendszer, szinte mindig azonnal vagy az elsők közt tölt be. Úgyhogy a saját tapasztalatom az, hogy egyáltalán nem problémás sima HDD -vel se.
-
sith7
félisten
juj ... össze ne vesszetek
tolom a pve -t, meg a pvp - t is, most is azt látom, hogy sok közöm nincs még a pályákhoz, de nem én vagyok az, aki az utolsó állandóan
Doc - al mentem többször , pajzs a sarokba pl. bomba mellé, gyógyítás magam/csapattársaim részére, ez egyelőre működik
A nagyobb gond, amit többször is nehezményeznek, hogy én töltök be utoljára ... ez a játék is igényli az SSD - t ? -
k-adi
nagyúr
válasz
Lifer092 #6986 üzenetére
Igen, az elején igenis kempeljen, ismerje meg a pályákat, ismerje meg a spawnpeek helyeket, Valky-nak a cam spotjaait, meg a többi "jobb" operátort a többiek által, hogy ők hogyan mozognak velük stb... pl. kezdőként szerintem ne menjen caveirával, mert tuti leszednék 1 perc alatt... de ez csak 1 példa a sok közül
Amúgy a Rankedre nem is mehet lvl20ig tudtommal, de még az a 20 lvl is kevés szerintem oda.
Sajna itt nagy a tanulási görbe, ez van. Sok mindent meg kell tanulni mindkét oldalról.
-
Lifer092
senior tag
Jó, de akkor is megmaradt az eredeti kérdéskör, hogy ha annyi szerepet szán saját magának hogy levágja az armor packot, aztán bekempel a sarokba de szinte senkit nem lő ki, akkor értelme mi?
- PvE-n nem tudja megtanulni az operátort, nekem ne mondja senki. Ott maximum a mapot tudod, de nem magát az operátor "használatát", az aimbotoló, wallhackelő AI ellen. Ez épp olyan, hogy elviszi valamelyik "OP" támadót egy rankedes level 100+ játékos, kilövik mert rambózik, csapatmunka nulla, ezzel mivel vannak előrébb? - Nálam már volt olyan, jó, nem sűrűn tény, és lehet hogy 98%-ban csak baromi nagy szerencséje volt, de kezdő mentett már meg minket a vereségtől a legvégén mikor mindenki feküdt, és ő maradt 1v3-ba, Ash-el. Volt a player level 25 kb.
Túl van lihegve a Casual úgy érzem... Rankedre ne jöjjön oké, ezt meg is értem, de én még mindig tartom a véleményem hogy Casual-en próbálja ki éles, PvP helyzetben azt a nyamvadt operátort. Ne mobokat lövöldözzön Hibana-val....
-
k-adi
nagyúr
válasz
Lifer092 #6983 üzenetére
ja casualon a sok tryhard...... ha olyan operátorral megy aminek magas a skill küszöbe akkor 1) meghal hamar 2) a csapat is hátrányba kerül...
Tökéletes példa erre ha kilövik a kezdő playert aki Thermite, Hibana, stb... igenis vannak kezdő operátorok.. pl. rook.. lerakod az armort aztán csá...
-
travix
aktív tag
Dokkaebi
-
Lifer092
senior tag
Szvsz, casualra mehet egy kezdő is a neki tetsző operátorral. Teher alatt nő a pálma, azt mondják. Ott tanulja meg igazán az adott operátort használni. Casualen nincs tétje semminek, ha kilövik hát kilövik. Rankedre meg az ember úgyis akkor megy ha már érzi magán hogy annyit tud legalább hogy ne lőjék agyon az első 200 méteren. Hanem csak miután bement az ajtón...
Na viccet félretéve szerintem amelyik op szimpi azzal kell menni minél többet.
Sok-sok órát Casualen először.
Mostanában amúgy is az a divat hogy az ellenfél csapatában van egy 9 es szintű, és kiírt mindenkit, szigorúan fejlövésekkel...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Karesz0995 #6975 üzenetére
M870 best weapon
-
Dazsar
aktív tag
Olyan op-t hozzon amit ha ellőnek nem probléma. Imádom amikor a tc-t elővik, és akkor megy a bocsi :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sehol nem írta hogy casualon megy.
-
L_YKing
addikt
válasz
-
Karesz0995
tag
Nem tök mindegy hogy casualon milyen operátorral megy? Ne gondoljátok már túl. Ezekkel a tanácsokkal megragad copper szinten
svensson +1
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Thatcher szerintem még kezdőnek jó lehet, mondják, hová dobjon EMP-et, és odadobja.
Kezdőnek Sledge/Rook ami szerintem ajánlott, talán Kapkan és Mute (leteszik az obj köré a dolgaikat, és ponton maradnak), Ash-el meg kétélű a kard, mert ha nem vagy még jó játékos, addig nem a legjobb, mikor meg már tudsz játszani, utána eléggé fel tudod vele idegesíteni az ellenfeleket. (Számomra legalább is ilyen volt, elején nem volt vele sok sikerélményem, ahogy először Elával se. Nem értettem, miért mondják, hogy Ela OP. Olyan 10 óra játékidővel később már megértettem
Még mindig elég erős amúgy.)
-
travix
aktív tag
Mindegyik operátort meg kell tanulni szerintem, mert egyik sem használhatatlan, mindegyik bizonyos helyzetekben jó, egyedül a tachanka amelyik elég gyenge, de kezdő szinten lehet ott is sikerélmény vele. Arra figyelj, ha védő vagy 3-as speedes operátorokkal roamolni szokás, tehát a pályát járni, így sose tudja biztonságban érezni magát a támadó oldal. Mindig kell hogy legyen legalább 1 roamer, de néha jobb 2 sőt 3 is. Az meg, hogy melyiket veszed meg rajtad áll, melyik gadget tetszik a legjobban. Ha tanulni akarsz trükköket arra ott a youtube.
-
sith7
félisten
Standard kiadás
Az alap operátorok megvannak 2 és fél sornyi, lehet a kérdés volt rossz
Szóval az alap , meglévő operátorok közül melyikkel kezdjek el játszani, melyikkel könnyebb, melyikkel van nagyobb sikerélmény stb.
Illetve ha összejön majd 25k pont , akkor melyiket unlockoljam ki elsőre, a hiányzók közül
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat
-
sith7
félisten
Sziasztok
Ha valaki csak a standard verziót veszi meg, akkor ki tudja unlockolni a Year 2-3 operátorokat, vagy az csak a dlc - k megvételével lehet ?
-
travix
aktív tag
a zenedobox meg ahangszóró coastlineon csak nekem nem szól update óta?
-
Lifer092
senior tag
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Ma találkoztam egy Montagne-val, akinek pajzs mellett shotgunja volt, és flashelt mintha blitz lenne. De szerencsémre épphogy eltalált és csak megsebesített, így reménykedhettem, hogy egy csapattárs felszed. Erre 3-as speeddel rámrohant, és kihallgatott, és leszedte a csapattársaim.
Valahogy így kell ugye?
-
Beni97
őstag
Szerintem egy 500 hp-s operátor is jöhetne még ki.
-
Kaslerka
tag
És mit fog majd tudni a 2 új magyar operátor
"Attila a HUN" és "TEK-NŐ-c"
Attila nyilván jobb lesz nyílban, mint a kapitány, TEK-NŐ-c, meg gondolom valami pajzsos csaj lesz.
...pedig nem is ittam semmit... -
AAtt1la
aktív tag
Az ilyen dolgokat olyan helyre ne írjátok ahol egy fejlesztő is láthatja,mert ezek nem szégyellik belerakni a játékba.
-
Lifer092
senior tag
Igen, de úgy van, hogy mindenkinek van ACOG. Még Caveira is megkapta a pisztolyára. Elsőre fura használni, de meglehet szokni....
5 armoros és 5 speedes operátorok nincsenek sajnos, de most már lehet légi támogatást kérni. Ashtól elvették a fegyverét, vele már csak ütni lehet, de jó amúgy, nekem elsőre sikerült K.O-val kiütnöm Blitzet, pajzson keresztül.
-
Lifer092
senior tag
Ash-el mikor akarnak foglalkozni egy kicsit?
- Mert elég LoL hogy egyre többször fordul elő az hogy telibe lövöm, 0 damage, ő rám néz és meghalok. Tegnap előtti meccsen volt ez konkrétan, kb. 3 méterre állhatott előttem, így hát elég esélytelen hogy kb. fél tár mellé ment volna. Miután kilőtt, killcamból látszott hogy semmit sem sebeztem rajta.
... és ez mostanában sokszor előjön, és nem lag, mert 98%-ban csak Ash-nél fordul ez elő és baromi idegesítő....
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #6914 üzenetére
de miért?
-
travix
aktív tag
válasz
atainprison #6916 üzenetére
BB-vel nincs semmi baj ablakokhoz nagyon jó
Engem csak 1 dolog idegesít, hogy a shotik spreadje nevetségesen nagy. Nem realisztikus, főleg, hogy a lasertől csökken a spread. Alapból kisebbnek kéne lennie , néhány shotira meg hoszabb csövet kéne tenni laser baromság helyett, hogy távolabbra is jó legyen. -
Zedz
addikt
válasz
atainprison #6916 üzenetére
-
atainprison
senior tag
válasz
Rony949 #6913 üzenetére
Ez sajnos majdnem minden játéknál így van. Ki akarják elégíteni a többséget. És a fórumokra legtöbbször csak a sírók mennek, azok nem akik azt írhatnák, hogy minden fasza jelenleg
. Ela eredeti állapotában mondjuk tényleg túl erős volt, nem véletlenül volt ott minden védekező csapatban, szerintem még a jelenlegi állapotában is teljesen használható. BB-t pedig remélem nem buffolják, mert jó kezekben az még mindig nagyon jó operátor. Azt olvastam, hogy a "pro"-knál van egy íratlan szabály rá, hogy nem használják egymás ellen
.
-
Rony949
őstag
Beszarok ezen a cégen. Sírnak az emberek hogy Ela túl OP, nerf. Még mindig sírnak, megint nerf. Most harmadjára is sírnak hogy túl lett nerfölve, buff. Kurvára nem tudják hogy mi a szart csinálnak. Teljesen el vannak veszve. Oda-vissza nerfölnek, buffolnak operátorokat.
BB-hez fogadjunk hogy nem nyúlnak hozzá. Biztos azért mert alább maradt a sírás. Pedig rá most egy buff jól jönne. De ott van Castle is, az egyik leghaszontalanabb operátor. Legalább azt megcsinálhatnák hogy a rohadt gránát ne szedje szét az barikádait. Meg esetleg Ash lövedékéből is kettő kéne hogy szétszedje.
-
CJ4567
nagyúr
TTS-ben tesztelik a dropshot elleni mechanizmust, egyelőre ha célozva hasalsz, akkor kidob célzásból.
És új visszarúgást tesztelnek, ezzel Ela majdnem visszakapta a régi recoilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest