- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Talán az egyik legizglmasabb final volt az idei major.
Végefelé g2 elengedte látszott hogy feladták 3 3 nál coast on, Joystic egy gép, Fabian meg nem hozta a maximumát, pengut sajnálom talán ő mentett a legtöbbet. Goga tiszta ideg volt neki is voltak szép pillanatai, de fabian tuti basztatrta xDDD... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
k-adi
nagyúr
Ember Rise Operators Gameplay and Gadget Starter Tips | Ubisoft [NA]
jó kis meme-k lesznek belőle
-
-
BigStraw
senior tag
Üdvözletem.
Egy gyors láma kérdés, mivel nem tudok rájönni, hogy kell
A célzott, hogy szabom testre?
-
k-adi
nagyúr
-
holczy
aktív tag
válasz
Maxx Jácint #9372 üzenetére
Ha ez megnyugtat, nem csak te vagy így. 2 hete casualban, kb minden második harmadik mecssben 1-2 plat. Annak se az alja. De tegnap volt szerencsém diamand 1-hez is. Most nagyor szar az mm. A battle eye meg főleg.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Nekem nem megy ez a szezon. Olyan platos ellenfeleket kapok,hogy a szemem kiugrik pedig (jelenleg) a silver legalján csücsül a rangom. Nincs itt valaki aki "felhúzna" mert az agyam egyre szivacsosabb ettől a játéktól és az eredményeim olyan haloványak,hogy szinte nem is látszanak már.
-
Thome
veterán
Köszi a tippeket meg az infót.
Átmentem casual módba, itt már azért eredményesebb vagyok jóval.
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Megvettem a játékot, végigjátszottam a szimulációkat, s most próbálkozok a newcomer móddal.
Normális dolog az, hogy gyakorlatilag mindig engem látnak meg előbb, engem lőnek le, a csapattársak pedig pontosan semmilyen taktika alapján csak mennek és halnak (nyilván ez utóbbi nem)?Az mondjuk már csak hab a tortán, hogy nem ismerem a pályákat.
Hogy lehet a legkönnyebben belerázódni? Nagyon bejönne ez a taktikus játékmenet.
-
Hali, 4 hónap kihagyás után játtszok. Amit furcsálok, hogy kiszavazáskor Jackal szinte mindig benne van a bannoltak között. Ennyire feltúrbózták volna? Nekem nem rémlett, hogy tőle ennyire kellett volna félni.
-
Van egy kis gondom, már szétbasz tőle az ideg, hogy nem tudok rájönni a hiba okára.
A játékot kb 10. próbálkozásra tudom elindítani, elsőre úgy tűnik, hogy elindult, de csak háttérben fut és nem lehet átváltani rá. Van egy smurf acc régebbről ezzel viszont elsőre elindul hibátlanul. Nyilván ugyanonnan fut mindkét accról a game. -
ssgk
aktív tag
válasz
nepszter1 #9360 üzenetére
Ez nem nagyon ide menne de mégis...
1. Telepítsed fel a hitelesítőt
2.ide jelentkezz be google al
3. Itt meg tudod változtatni a kutyüt mire küldje a kódotó... -
nepszter1
addikt
Hali . Van az ubisoftomon google hitelesítő + de viszont új telefonom van hogyan tudnám legegyszerűbben átvinni rá ? ( Van még pár google hitelesítő rajta eagames,rockstargames stb )
-
hubai38
aktív tag
Oké köszi a választ megprobálom.
-
vpleft
tag
válasz
hubai38 #9354 üzenetére
Hali!
Szerintem újratelepítéskor elvesztek a videobeállításaid és nagyobb grafin megy a játék, így több ideig tölt.
Vedd lejjebb a grafikát, vagy rakd át SSD-re a játékot(ha van SSD-d, mert azok baromi gyorsak). Ha HDD-d van, akkor töredezettségmentesítsd is, mert utána a töredezettség mértékétől függően gyorsabban fog betölteni minden. Bár mivel most telepítetted újra a gépet, valószínű nem túl töredezett a meghajtód. -
hubai38
aktív tag
Sziasztok miért van az,hogy újra raktam a gépet felraktam a Rainbow Six Siege-et és amikor operátort választok és kezdődne a mecs kurva sokáig tölt.
Ha netán a géppel lenne gond írjatok és leírom a rendszerét,ha valami mással lenne a gond,akkor várom a javaslatokat.
Előre is köszönöm a választ. -
ssgk
aktív tag
válasz
L-e-f-i-e #9349 üzenetére
Szia:
Itt van a válasz (igaz angol).Alap game:
Alap operátorok, full game(késöbb játékpénzért tudod felolani őket) Szerintem legideálisabb.Deluxe: semmiféleképpen nem éri meg az a +8op mivel a year 1 operátorai alapból olcsóbb.
gold és ultimate között a különbség hogy az utóbbiban kapsz 16opt
magyarul: Az ingame összeszedhető op ért én nem fizetnék + pénzt szóval alap game, viszont ultimate val meg az összes op azonnal játszható. Ez már a te döntésed.
szer.:
Ja és csak annyit hogy az opk ilyen 10-25e renown ba kerülnek attól függően hogy mikoriak régebbiek újabbak.
Most 1300ó val(steam) ingam uplay szerint 600 körül van 470e renown om...(#9350) Ra's al Ghul:
1db ot kapott mindenki, és 1db ot össze lehetett szedni. A többit r6creditért lehet venni csak. -
Most szereztem be a gamet két napja summer salen, vmi 12 euró volt a deluxe. Aztabetyármindenit nekije. Izgultam, nevettem, elcsesztem, dupla round killt szereztem első multis élményemen. Azt hiszem ez az érzelmi hullámvasút itt fog tartani, és erősek a SWAT4-es PTSD emlékeim.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok Showdown packot szerezni?
2-öt kaptam ajándékba de azóta nem jön semmi. -
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok, gondolkodok a jatek beszerzesen most hogy igy akcios, a gold es az ultimate kozott van lenyegi kulonbseg vagy csak annyi hogy az ultimateban van par extra operator amit amugy is fel lehet oldani kesobb?
-
ssgk
aktív tag
Na ki kezd velem alpha packot gyűjteni ?
már hamarosan 20db van. Majd ha megint frissítik a tartalmát és lesznek vagány cuccok inyitom őket. -
intelke82
csendes tag
144 fps felett vagyok en is, az rendben van.
Csak az uj rtx super kartyak hw unboxidos videojaban azt lattam, hogy az r6 eseteben sokkal tobb fps-t hoz az rtx 2080. Mig a tobbi cim eseteben nincs akkora kulonbseg a ket kartya kozott. Azt hittem hogy valami driver problema es itt a forumba Ti tudtok rola...de ha nem, akkor elengedem a dolgot... -
ssgk
aktív tag
Na most egy kis 80mb os frissítés visszahozott mindent... amit már beállítottam azt is visszarakta régire...
(#9343) intelke82 nekem sima 1080 am van legujabb driver el simán 144 felett van, ha annyi nem elég akkor úgyis proci limites lesz, (240hez) oda egy i9 elkell xD
De tuti van redditen vagy neten erre valami teszt' -
intelke82
csendes tag
Sziasztok,
Gtx 1080 TI-hoz melyik a legjobb nvidia driver?
A legujjabbal ugy latom, hogy sokat lassul.... -
ssgk
aktív tag
NO WAY....
Valami gebasz van a frissítéssel... Az összes attachment/skin/headgear/etc... Alapértelmezetten van -.- ....
Nálatok is fordult elő ilyen ? Ez ugye átmeneti ?
Egy nap mire visszapakolok mindent xD -
BigBlue69
őstag
Köszönöm az ingyen packot Ubi.. A Játék mód joszar.. De nem baj.
-
ssgk
aktív tag
válasz
DrTechnoid #9336 üzenetére
Felesleges mivel nincs is starter,
A legkissebb amit lehet venni az a standard,
De szerintem az bőségesen elég ha valaki nem egy pro player és szüksége van minden op ra, mert team setup miatt nem lehet kihagyni egy hárdbrícsört" vagy nomad bandit ot reinforce ot védeni.
Ami alatt kitapasztalja valaki a játékot lesz pénze (renown) a többire. És főként pár (olyan 3-4) op fog vinni mindenki def/atk oldalon. a többi csak ilyen kipróbálom vagy viccböl van pick elve. aminek nem jó a vége álltalában
Persze annó és is megvettem a collection t (vagy mi volt akkor a neve) de már csak pénzkidobásnak tartanám.Szerk.: Ja és az alap opk elég jók, a legtöbb ütő közöttük van pl (tatcher, bandit, jager, IQ, smoge, mute, ash stb...) ezek szinte 100% pick ratesek pro league ben. és akkor még
tachanka
nem is volt szóba
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
DrTechnoid #9334 üzenetére
Nekem hasonló volt regebben csak starter edition al (mind1 ebben az esetben)
hsz... -
Én még decemberben megvettem az Advanced Edition-t ( már nincs ilyen ) , és arra gondoltam hogy megvenném most sale alkalmával az Ultimate -t , de hiába rakom kosárba azt írja h nekem már megvan. Ilyenkor mi a teendő? Töröltessem a játékot az accomról és vegyem meg utána ? Mi van ha utána meg már nem tudom. Ezt a verziót még nem próbáltam.
-
vpleft
tag
válasz
Dawe966 #9331 üzenetére
Operation Burnt Horizon óta nem megy kétmagos procival a játék sajnos
Illetve megy, de legalább 4 threadesnek kell lennie a procinak. Nekem g4400-as procim volt amivel tökéletesen működött a fent írt season-ig. Itt is felvetettem a témát már. (ha rákeresel hogy g4400, akkor rátalálhatsz)
Én úgy oldottam meg, hogy bővítettem kicsit a procit. Eladtam az előzőt és beruháztam égy G4560-ra (ami ugyan két magos, de 4 threadje van), így mákomra tökéletesen megy a game, meg egyébként sok más játék ami kihasználja a threadeket (pl GTA V) sokkal-sokkal jobban megy, mint előtte. -
Dawe966
csendes tag
Azt tudom, hogy nem egy titánverő, csak pont azt nem értem, hogy az ingyenes hétvégék alatt, illetve az egyik haverom kölcsönbe kapott accountjával hogy működött ilyen 50 fps-el, hogy minden lowon volt, és tudtam vele játszani, most meg valahogy nem akarja az igazságot.
-
Dawe966
csendes tag
Sziasztok! Megvettem a játékból a Deluxe kiadást a Steamen, viszont problémába ütköztem. Letöltöttem a játékot, és a menüig eljutok, viszont a casual matchmaking már nem akar betöltődni. Beakad azon a képernyőn, hogy creating squad, majd se szó se beszéd, egy idő után fogja és kilép onnan az asztalra, semmiféle hibaüzenet nélkül. Próbáltam a játékfájlok épségének ellenőrzését, kompatibilitást win8-ra állítani az exe-n, rendszergazdaként futtatni, sajnos sikertelenül. A Benchmark tesztet sem tudom lefuttatni, ott is kidob.
A gépemben egy 2 magos G1620 proci van, 8GB DDR3 ram, Nvidia GT1030 2gb-os kártya, és maga a játék az ingyenes hétvégék alatt tökéletesen működött, tudtam játszani vele, de ahogy ma megvettem, innen nem jutok túl. A Routerem pedig: Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND
Valakinek esetleg valami ötlete, hogyan lehet ezt megoldani?
-
ssgk
aktív tag
válasz
Csokishurka #9326 üzenetére
Hát ha egy év kihagyásod volt akkor nem csak a y4 info kat kell tudni.
Legfontosabb: a mozgások teljesen mások, sokkal lassabban tudsz peakelni, gugggolni. ezenfelül egykét op szétszedtek. érdemes casualozgatni és majd kitapasztalod... -
válasz
Csokishurka #9326 üzenetére
Van bőven. El kell olvasni a release infot az új seasonről.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Volt kb egy év kihagyásom, az új hősökön kívül volt valami jelentősebb változás amiről érdemes tudni?
Köszi!
-
ssgk
aktív tag
na most vagyok úgy hogy elegem van,
elkezdődik a ranked vége a drónozásnak és kibasz a szeró, mindenkinek ilyen 5000+ ping, és kapom az insta bant,
Ez most ddos vagy szerver ? mert enemy nek nem volt akkora pingje csak ilyen 300 és ők védtek. -
vpleft
tag
válasz
Amazing789 #9321 üzenetére
Én ma is és tegnap is játszottam. Szerintem a hiba nálad lesz
-
Amazing789
tag
válasz
Ra's al Ghul #9320 üzenetére
hali ... én majd nemsokára lehet csatlakoznék ... de most még nem ismerem eléggé némelyik operátort ..meg a pályákat sem a kávéházat kivéve ............ esetleg a mostani uplay szünetről tudsz valamit ????
-
Amazing789
tag
2 napja nem megy a gama ... az uplay nem elérhető .... mikor lesz az??? az ilyen több napos szünet ... sűrűn előfordul??
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van itt bárki, akinek lenne kedve játszani közösen?
Egy haverommal nem rég vettünk meg a játékot és szívesen játszanánk akár full csapatban is. -
SZKEBE75
senior tag
válasz
Amazing789 #9318 üzenetére
Wtf?
-
Amazing789
tag
Sajna sok a félbe felvett vidi ... de olyat is találtam ahol valami összevágott ingyom bingyom lett a videó mert a végén a befejező feliratok nagyon nem stimmeltek ... és bizony általában a faház foglalás van végigtolva realistic th -án de nincs ám sok videó abból sem .. hiába írtad h nem nehéz ha tud valaki lőni .... A bomba defuse videó amit DiamondBack küldött ... le a kalappal ..ám ott is egy ütős trükkel lett leszedve nem kevés ember ... habár így is minden elismerés mert trükkel együtt is komoly amit lenyom. A kafe dostoyevsky the realistic pályát (amit én darálok egyedül) még most sem találtam ... na de kedves ssgk ha egyszerű a móka ...nem gyártanál egy videót belőle??? csak negyed óra "nem nehéz" lövöldözés. Megvan az hamar
Köszönöm előre is.
-
DiamondBack
senior tag
-
Amazing789
tag
Létezik a neten olyan videó ahol a terrorist hunt lone wolf reality szinten végigtol egyedül valaki egy ... 1 a 30 ellen épületfoglalást??
-
válasz
Amazing789 #9309 üzenetére
Rakj fel win 10-et.
-
Amazing789
tag
Hahó mindenki ....
Megvettem nemrég a rs siege goldot uplayen.
Letöltöttem ... elindult ... ám már e kezdetekkor is full screenben nem látszott az egér.
Optikai sem ...ps2 sem.
Szerencsére volt a fullscreen mellet a borderless beállítás ...ott minden felbontáson látszott az egér. Ma 06.12 jött reggel egy frissítés Austrál dlc stb .... ám megváltozott a felbontás. Nézem a menüben .... se windowsban se borderless ben nem lehet semmilyen felbontást sem választani a 1176x664 en kívül amit alapból bead. Fullscreenben van minden, ám ott semmilyen felbontásban nem látszik az egér. G400 optikai. Mi a fenét kezdjek most a megvásárolt játékommal? Nem nálam van a hiba mert eddig tudtam játszani ... csak ma reggel módosították a felbontási lehetőségeket. Agyaltam veszek másik egeret ... na de milyet?? windoows7ultra 64bit/zotac1080extreme/Pentium G4560/ddr4 8gb/asus premium z170A Légyszi aki tud segítsen. Előre is köszönöm -
Atish19
őstag
válasz
Maxx Jácint #9307 üzenetére
Alpha packot nekem is fél óra késéssel adta meg.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Én nem kaptam semmit sem,sőt nyertem pár meccset ami kaptam alpha packot és azt sem kaptam meg.
-
Atish19
őstag
Ti megkaptátok a sunsplash csomagokat? Írja a főmenüben, hogy kaptam kettőt, de sehol semmi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #9301 üzenetére
A Siege PVP, a Quarantine kooperatív cucc lesz.
-
Aprósólyom
addikt
Ha Uplayen megveszem a játékot, akkor össze lehet kapcsolni a steames accountommal, hogy lássam játszanak-e a steames ismerősök vagy játékon belül meg tudjam azokat a barátokat hívni?
Szerk.: Na, még jó, hogy írtam. Látom fentebb, hogy jön az új R6? Akkor inkább már ne is vegyem meg a Siege-t, ha R6-ozni akarok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest