Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
-
sanyi0627
senior tag
Nálam egyszer volt teleport hack-es.
Egyszer én lőttem le feljészülési idő alatt egyszer a csapattárs. A másik 2ő nem lőtte le mert vagy vele voltak vagy jó volt nekik a boost. Kilépni nem akartam a bünti miatt. Ha mégegyszer lelövöm bünti. Ha boostnak veszi nálam valaha akkor megint csak nekem bünti. Kalap xar ez így.
Néha néha van egy egy wh vagy no recoil gyanús emberke de a legfeltünőbb a teleportos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest