- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jó ez a két operátor a maguk buffjával együtt. De az elég fail, hogy pont smoke a counter Finka-ra, a cinematic-ban is látszik, hogy hazard suit-ban vannak. Abba, hogy megy bele a gáz?
. És Echo is leszedi a buffot. Értem, hogy játékmechanikailag kell a counter, de ez így fura.
-
.LnB
titán
Jó ez a Penta, lehetne egy Penta - EG döntő.
-
.LnB
titán
Bocs a dupláért.
Aki nézte tegnap twitchen a versenyt az megkapta a charm-ot? Mert én még nem.
-
.LnB
titán
válasz
Karesz0995 #6285 üzenetére
Ja, nagyon kritikus vagyok.
Sok esportot nézek, és úgy gondoltam ilyen hibát profik nem engedhetnek meg maguknak.
-
.LnB
titán
EG elvertem a Faze-t. Az eddigi meccsek alapján nem gondoltam volna, hogy nyernek Canadian-ék. És hiába szurkolok nekik, volt egy pont a döntő mapon, mikor azt mondtam, ezek nem érdemelnek győzelmet. Young vagy nvK lőtt egy 4-est, nem emlékszem pontosan ki volt. Szóval 1v4-ben 25mp volt még, és így elbukták a kört, mert nem volt náluk a defuser!! Ilyen szinten ezt nem lehet megcsinálni!
Egyébként nagyon sokat javult a spectator mód. Így már jobb nézni a meccseket.
-
Frod
addikt
válasz
Bjørgersson #6274 üzenetére
Köszi. Akkor egyelőre még eldöntjük a free weekend után!
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Szerintetek ilyen és hasonló killekből érdemes összerakni egy montage videót? Vagy nagyon casual?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Beugró, amatőr kérdés következik: ha a konzolokra most érkező Advanced Edition-re nevezek be mi az amivel még így is le leszek maradva? Ha jól tudtam kihámozni akkor gyakorlatilag a Year 3 Pass-on kívül ez egy full-os kiadás? (Tehát a Year 1-2 már a része?)
Előre is köszi! -
.LnB
titán
Végre az Invitational 1080p/60fps-ben van streamelve és YT-ra feltöltve.
-
vass1024
tag
Sziasztok! Ha megvettem a Starter editiont, van lehetőség Standard-ra upgradelni? Nem igazán talátam rá infot. Köszönö előre is
-
Gyula84
veterán
miért az a balf@sz aki utoljára hal meg?
oda nyögi ezt "meglátszik hogy magyar vagy a k.... a..... " -
k-adi
nagyúr
játékosok többsége az Operation Chimera és az Outbreak játékmód indulását várják (Március 6.), addig az Ubisoft bejelentette, hogy a jövő hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a játékot
Az ingyenes időszak PC-n Február 15-től 18-ig, PlayStation 4-en február 15-től 20-ig, míg Xbox One-on Február 15-től február 19-ig tart. Az elért eredményeink végleg megmaradnak
-
aerosmith
őstag
Miért nincs spoiler Tag a fórumban?
Most hogy írjak leaked infókat az új operátorokról?
-
k-adi
nagyúr
Ha van itt fuze player... kis guide: video maceytől
-
Rony949
őstag
Újabb kedvcsináló előzetes.
Rainbow Six Siege: Outbreak - Ash's Call To Arms | Trailer -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rony949 #6227 üzenetére
Hivatalos oldalról idéztem a szöveget.
"extraterrestrial parasite" Ez földönkívüli parazitát jelent. RAINBOW SIX SIEGE – FIRST PEEK AT YEAR 3 CONTENT
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rony949 #6225 üzenetére
Röhögsz, de idegen parazita fertőzöttek ellen kell majd harcolni az event alatt.
"The town has come under attack from extraterrestrial parasite – called the Apex – that has transformed much of the local population into horrific creatures, forcing the government to set up a quarantine zone around the town and prevent the spread of the parasite. "
-
Dazsar
aktív tag
[kép]
Végül nekem is meglett, szenvedés volt -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #6222 üzenetére
Már rég kint van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six Siege: Outbreak - Space Capsule | Trailer | Ubisoft [US]
Idegen/földönkívüli fertőzés talán?
-
Gyula84
veterán
üdv
itt az accuracy az bugos?
-
hudekira0
tag
Sziasztok! Van aki játszik még Ps4-en itt és esetleg társat keres? Nem a legélvezetesebb a random emberekkel a játék... :/
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nincs nálam hangja a játékban ha foglalják a pontot vagy lerakták a defusert és ez idegesít. Az összes hangerő maxon van a játékban.
Az lehet, hogy valamelyik HUD kikapcsolása miatt van ez? Vagy mit lehet ezzel kezdeni?Köszönöm
-
BigStraw
senior tag
Állitólag az összes hiányzó operátorról készítenek majd videót
-
turkishzoli
tag
Talán nem tudják milyen lassan adja a renown-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest