Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
q13579 #10351 üzenetére
Kb a fél játékosbázisnak most hasonló gondjai vannak. A legutóbbi "javítás" után jött elő. Kilépéskor felmegy a kurzor a sarokba onnan nem mozdul amíg nem szinkronizál a felhővel, sokszor nincsenek napi vagy heti kihívások az egész menü és a csatlakozás is nehezen megy, állandóan kidob a játék "mathcmaking error" hibával, keresésnél is előjön ez a hiba. Tipikus UBI. Majd javítják pár hónapbon belül.
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
N@idia #10061 üzenetére
"de úgy látom itt az emberek elég előítéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás!" ... Ez az a mondat amire felkapom a vizet.
Nos itt vagy 8 ember beírt egy használható Magyar ügyfél szolgálatos oldalt és ott nem jött fel a "magyar mentalitás" csak segíteni akartunk.
Más. Az accountoddal kapcsolatban pedig,hiába nem csaltál ha a rendszer úgy érzékelt valamit,hogy tisztességtelen előnyhöz jutottál vagy juttattad a csapatodat ,pl kihasználtál egy hibát. Mondjuk felrakod a breatch-et az ablakra és utána betöröd és így bejutsz hangtalanul az épületbe ez az UBI szerint csalásnak minősül. Tehetsz bármit ha a rendszer rakott ki akkor nem fogják levenni tiltást. -
Maxx Jácint
csendes tag
Ez mióta az R6 létezik és kitalálták a szezonokat azóta így van. Egy új szezon első két hetében nagyon jó játszani a játékkal,de ahogy közeledik a vége felé úgy egyre több hiba jön elő. Állandóan belenyúlnak minden kis biszbaszba és a végén már azt sem tudják,hogy ki-kivel és hogy mi-mivel van.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Nekem nem megy ez a szezon. Olyan platos ellenfeleket kapok,hogy a szemem kiugrik pedig (jelenleg) a silver legalján csücsül a rangom. Nincs itt valaki aki "felhúzna" mert az agyam egyre szivacsosabb ettől a játéktól és az eredményeim olyan haloványak,hogy szinte nem is látszanak már.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Én nem kaptam semmit sem,sőt nyertem pár meccset ami kaptam alpha packot és azt sem kaptam meg.
-
Maxx Jácint
csendes tag
ÁÁÁ! Ez még istenes. Én gold 2 vagyok és nem is olyan jó játékos ,de a az utóbbi időben nem voltam olyan körben ahol ne lett volna az ellenfélnél legalább két három platinás ilyen 1.8 k/d-val. A szezon végén már ennyire vacak a matchmaking rendszer. Sajna látszik ahogy a játékos társadalom "elvonul" a játéktól. A saját tapasztalatom az,hogy amikor elindul egy szezon vannak új operátorok,pálya,stb akkor a játék jó úgy kb az első "szezon közti javító tapaszig" ezután már átmegy valami félelmetes fostengerré. Mert javítás néven elb@sszák a mathmakinget meg itt-ott nerf meg buff meg a tökömtudjami... Számomra a játék egy szezonban addig szokott tartani amíg ez meg nem történik.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Azért tegyük hozzá,hogy ha valaki mondjuk 42 szinten diamond és a stat 0/0 ott azért valami rohadtul nem stimmel. Mert olyan nincs még az Ubi-nál sem ,hogy ennyi ideig nem menti a statot. Az enyémet sem menti az utóbbi időben,de akkor is büdös az ilyen.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Vagy mi lett volna,ha megveszed az operátorokat a játékon belül? Nem kell hozzá ennyi macera és boldog is vagy.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Ma délután+este játszogattam egy kicsit a játékkal. És mit ad isten 4 Magyar sráccal dob össze a rendszer. (Ha valakinek benne van a nevében,hogy HUN én már meg sem szólalok...) Jól ment a játék egy kört elvesztettünk mert bénáztam és egyedül is maradtam,ekkor jött a votekick,de szerencsémre nem nyomta rá mindenki,hogy kirakjanak. Utolsó kör is lement (10 ponttal voltam második!) és beírtam a chat-be ,hogy : még ki akartatok rakni? Mire az egyik nethuszár benyögi nekem,hogy : Ja azért mert szar vagy! RIP! És már nem először fordul elő ebben a játékban,hogy alázzák a magyarok egymást a szemem és a fülem hallatára. Jobb ezt saját csapattal játszani. Ezzel nem akartam semmi vitát generálni csak elmondtam egy tapasztalatomat ami egyre jobban és jobban kezdi elvenni a kedvemet a kommunikációtól. Pedig az fontos lenne ebben a játékban.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Az aktuális szezonban elért legnagyobb rangod után kapod meg a charmot. Tehát ha voltál platinás akkor platina charmot fogsz kapni akkor függetlenül,hogy milyen az aktuális rangod a szezon végén.
-
Maxx Jácint
csendes tag
A hálózat tipusát át kell állítani magánhálózatról publikusra.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Leírom még egyszer,a kódot beírtam a játékban is és az Uplay felületén is. Nem írt ki semmiféle hibát sem. Az Uplay elfogadta. De nem kaptam lof@szt sem,nemhogy egy boostert. Tudom,hogy mit kell keresnem és hol. Volt már pár egy napos boosterem és most szerettem volna ha a 3 napost is be tudom aktiválni. Nem vette meg valaki hozzám hasonlóan elővételben?
-
Maxx Jácint
csendes tag
Amikor beírtam a játékon belül akkor kiírta,hogy ezt a kódot már aktiváltam a fiókomra.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Én a játék nagy hevében el is felejtettem,hogy nekem előrendelésem volt. Kaptam is egy üzit még a játék megjelenése után,hogy itt van a 3 napos booster csomag amit a mai napon be is váltottam,a kódot az Uplay elfogadta,de nem kaptam semmit sem. Valakinek van ötlete,hogy mikor kapom meg? (ha megkapom egyáltalán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest