- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Srácok, haverral ketten vagyunk, általában este 9-10 körül kerülünk gépel elé heti 2-3 alkalommal pár órára, mivel mindkettőnk kisgyerekes apuka. Aki gondolja vegyen fel uplay-en (RazoR_2k) és tolhatjuk, nem vagyunk pro-k, erős casual szint.
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #8498 üzenetére
Uplay
-
RazoR
veterán
Nem lehet már R6 creditet venni?
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #8494 üzenetére
Most mé'?
-
RazoR
veterán
Még mindig nem kaptam meg a 60 killes packot és a 40 millás cuccot.....
-
RazoR
veterán
Grim Sky Szeptember 4!
-
RazoR
veterán
válasz
Atish19 #7869 üzenetére
Én csak abból indulok ki amit még a PUBG-ben tapasztaltam, hogy sokkal jobb kezdtem lenni mikor csökkentettem a dpi-t fokozatosan 1800-ról. Nem egyszerű megszokni ezért kell a fokozatosság és nekem 800 lett a sweetspot, de mint mondtam a mai napig állítgatom játékon belül az érzékenységet, keresem a megfelelőt. Van pár trükk amivel szerintem Te is rájönnél, hogy rengeteg az a több ezer dpi és felesleges...
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka #7835 üzenetére
Maestro-hoz kell pályaismeret ami nekem még nem annyira van sajnos, Alibi smg-je az egyik kedvencem lett rövid idő alatt, a holokkal meg el lehet szórkozni!
-
RazoR
veterán
válasz
kerilaszlo92 #7816 üzenetére
Akkor amiatt van!
-
RazoR
veterán
válasz
kerilaszlo92 #7813 üzenetére
SSD-n van a játék?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka #7780 üzenetére
Abból nekemk is van egy tarcsiba de hasonló okokból nem használtam fel még. Megbeszélhetnénk egy közös game-et valamikor és akkor duplázzuk!
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka #7777 üzenetére
Impulzusvásárlás volt.....
-
RazoR
veterán
Elgurult a gyógyszerem és hétvégén megvettem a Year 3-at és unlockoltam a komplett Year 1-et, így még 5 operátor hiányzik....
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7763 üzenetére
Kellenek nekik az accountod adatai?
De ha ők is store-ban veszik meg akkor nem értem, hogy hogy adják olcsóbban? -
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7761 üzenetére
Te vásároltál onnan?
-
RazoR
veterán
Melyik a "legrosszabb" 6 operátor? Van egy kis elkölthető pénzmag és beruháznék a Year 3-ra+R6 creditre és 6 operátoron kivételével meg tudom venni mindet csak el kéne dönteni melyik legyen az a 6 akit nem.
-
RazoR
veterán
Srácok van köztetek akinek lenne kedve akár minden nap este 9-10-től 1-2 óra game-hez fix csapatként? Ketten maradtunk és jó lenne még 3 ember, TS van!
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7639 üzenetére
Az az ami egy hulladék ugye?
-
RazoR
veterán
Tapasztalt bárki innen olyat, hogy a legutóbbi uplay update óta 5 perc után crash-el a játék (a Division is)?
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka #7430 üzenetére
Én full potato vagyok még, de ha randomokkal játszom akkor is bemondom mindig amit tudok és hasznos infónak gondolok. Ebben a játékban szerintem ez alap, mert a legkisebb infó is fontos lehet.
-
RazoR
veterán
Ha az alapjáték megvan érdemes most megvenni valamit hozzá?
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka #7333 üzenetére
Én is
-
RazoR
veterán
Az összes létező operátort meg lehet venni amúgy? Vagy van valami korlátozás a megvehető darabszámot illetően?
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kb fél éve megvan a játék, de most vettem elő komolyabban és rendesen rá is kattantam, nem tudtam, hogy ez ennyire jó!
Pár kérdés így kezdőként ha nem gond:
1-létezik olyan season pass amiben minden eddigi és jövőbeni dlc (year) benne van?
2-hárman vagyunk jelenleg, régóta nyomjuk együtt más játékokkal de szívesen társulnánk vagy jöhetne hozzánk akinek van kedve, hogy meglegyünk öten, kb minden este fent vagyunk, saját TS van, viszont még csak casual meccs megy
(Uplay: ExP_RazoR)
3-van kezdőknek ajánlott operátor, van bármi jó tanács így az elején?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest