Hirdetés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Óóó dehogynem .. Majd a sok majomtól kiég... Mert h casual.. és ezen lehet funolni... Ő neki itt senki ne mondja meg h mit hogy játszón.. Rankeden meg a sok retek Deranked.. meg TK és stb stb.. vagy csak elviszed a drága karakterét. Véged.. Világ legtoxicusabb játéka.. És neeemm.. ezen nem segit, hogy nem lehet beírni h N***ER... -.-' Ezek azt hiszik ezzel mindent megoldottak.. Csak minimum 4 fős csapatban... hogy kilehessen rugni az 5. majmot ha olyan...
[ Módosította: Sareth ]
-
Sokkal több ott a másod-sokad account, mint a casual-ban, nem nagy élvezet.
(#8968) Depression ha van időd játszani és nem veszi el a kedved, hogy az elején fingod nem lesz honnan lőnek el akkor hajrá. Én is kb 2 hónapja játszom, szintén nem leszek esport játékos de élvezem. Sztem Deluxe edition éri meg a legjobban (16,5€), az alap-karaktereket ki lehet farmolni.
-
ssgk
aktív tag
Elverni mindet már csak azért sem éri meg mert ha jön egy váratlan menő univerzális akkor az alatt a pár nap alatt nem tudsz 30k összeszedni és ha limited time os akkor z nem lesz többet
egy 50k t érdemes tartogatni.
Szerk.: Persze ha fejlesztőbarát vagy és van r6credit akkor mind1
-
ssgk
aktív tag
-
Semin
őstag
100 pontért 20% kedvezmény az UplayStore-ban és már csak 7k.
Skinekre bármennyit el lehet költeni, ez egyéni preferencia.
Érdekes az új szezon, de hát majd meglátjuk.Az egy hét csak azért rossz, mert nehezebb kipuhatolni mi a gyengéje az újdonságoknak.
Én bizalmat szavaztam erre a Season-ra -
törölt tag
Én sem veszem meg, semmi értelme. "Vip" tagként többet szeretnék, mint +0,3% alpha packhoz és pár db +renown meccsek végén. Az, meg hogy 1 héttel előbb megvannak az operátorok.. én egyszer sem tudtam elvinni, mert a legtöbbnek volt sp.
Eddig ez a legrosszabb szezon. Amikor elkezdtem játszani akkor jobb rangban voltam, mint most, de az se érdekel már, mert randomokkal copper meg bronz szinttől nem lehet feljebb jutni. Casuban meg egyre több csalót látok, valószínűleg a ranked lock miatt vagy passz. -
ssgk
aktív tag
Ez egy multiplayer így nem hiszem hogy várható lesz hasonló event (meg valahol talán reddit en egy válasz-felelősdiben mondta az ubi hogy nem terveznek ilyet) a dlc az ingyen új karaktereket takarja, meg egyéb promókat ingame. Aztán lehet csak az idei season ba nem terveznek többet és jövőre lesz ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest