-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
sanyi0627 #10205 üzenetére
De ahhoz kell egy olyan monitor/tv is. Plusz nem mindenkinek van még új konzol.
Viszont, hogy mekkora előnyt ad, ebben igazából tapasztalatom nincs, csak olvastam ilyeneket is. Játékhoz már annyi közöm van, hogy 3-4 havonta játszok kb 3-4 órát és néha nézek egy kis streamet belőle.
Viszont mikor tartasz egy ajtót amin benéz valaki és instant halsz úgy hogy te nem is láttad az embert, a killcam meg azt mutatja, hogy benézett és még 1 másodpercig nézelődött aztán lőtt le. Szóval ha ez a jelenség a monitor és hardver miatt van akkor szerintem számít.
-
-
Beni97
őstag
Nekem a win szerencsére sikerült, a 20 kill az 7-nál megállt.
Bár nekem kb 25 perc volt akkor még vissza. Ha legalább 2 órám lett volna rá az is meglett volna szerintem.
De azoknak akik mondjuk estig nem tudnak fellépni azokkal nagy kicseszés.
Bár azóta nem voltam fent lehet csináltak valamit. -
Beni97
őstag
válasz
Rony949 #9918 üzenetére
Én december/januárban mikor rankedeztem, kb 4-5 meccsenként úgy dobot be, hogy 1v5 volt. Mármint úgy, hogy nem volt csapattársam és nem azért mert kiléptek, hanem mert nem rakott be mellém senkit. Persze azért elfunoltuk, mert késeltünk ilyenkor mindig, aki meg lőtt az kapta a tk-t. Csak hát ezért veszíteni pontot....
Nem kívánom senkinek ezt, de fordított helyzetben nem történt ilyen. -
Beni97
őstag
Szerintem nagyon menő lenne egy ilyen pajzs. -
Beni97
őstag
Szerintem jó is, meg nem is.
Ha az én csapatom bannol először, akkor az első ban után tálcázok, mire visszanézek már vége is a ban phase-nek. Persze ez az én hibám, de annyira nem érdekel a ban rész.
Viszont ha figyelek rá, akkor én mindig is echo-ra és jackal-ra szavazok. És nem magam miatt, mert én pl szeretem jackal-t, viszont ha csapat szinten nézem akkor rémálom, amik történnek. Ha csapattárs hozza, azt se tudja mit hogyan csináljon, ha ellenünk hozzák lefagynak és nem tudják mi történik meg ilyenek(silverben és goldban, és persze tisztelet a kivételnek).
Viszont ha a csapat thatcher-t bannolja azt soha nem értem miért jó.
Azért mert bandit main mind? -
Beni97
őstag
Amit most lehet kapni predator pulsar skint, milyen fegyverre van? Vagy universal?
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
Szerintem a gadget ping minden szinten jó lesz, ha tudják használni.
Persze messze más játék a LoL, de ott is ha megnézel egy profi meccset, ahol mind az 5 használ voice-t is, akkor is szétpingelnek mindent.Amúgy én örülnék, még olyanoknak, hogy mondjuk egy drónnal fel lehessen borítani a Lesion trap-et. Ugyan úgy funkcionálna csak annyi, hogy nem lenne láthatatlan miután eldőlt.
Ez leginkább akkor jutott eszembe mikor azon mérgelődtem, hogy ha drónnal átmegyek Alibi cuccán, akkor spototva vagyok!
Meg az se lenne szerintem rossz ha az elő csapattársak tudnák irányítani a meghalt csapattárs drónjait . -
Beni97
őstag
Mozzie-t közel se úgy képzeltem el
-
Beni97
őstag
És ha barikád nélküli ajtónál spawnol?
Igazából annyira nem izgat, csak elsőre mikor megláttam, elgondolkoztam, hogy a gránátokat meg az Ash robbanóját kiszedi a jager gadget akkor ezt is kiszedheti-e mert hasonlónak nézheti. De gondolom nem, mert az csak visual cucc lehet.
Viszont Oryx, op lehet, hogy a hatch-en is fel tud ugrani.
Gondolom monti maineknek insta ban.
Várom is már rá .exe és hasonló videókat -
Beni97
őstag
Vajon ha odaállók egy ablakhoz teljesen és a csajjal onnan indítom a hologramot ami meg az ablak másik oldalán képződik le , akkor egy jager gadget kiszedné? Vagy Wamai cuccával kerülne valami furcsa összetűzésbe? Persze lehet nem szándékosan lenne így megírva csak úgy kíváncsi lennék rá, mert hát ahogy nézem a csaj ilyen kis minidronokat küld ki magából amik leképzik a hologramot és nem tudom... az Ash lövedéket is kiszedi, lehet annak tekintené.
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
válasz
Karesz0995 #7346 üzenetére
Defuser mellé rakni egy breaching charge-t működhet? Régen láttam videóban, de soha nem használtam, viszont sokszor volt a fejemben
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
Akik nem tudják kivárni a betöltést ne is várjunk tőlük sokat. Az ilyenek általában meghalnak és már lépnek is ki. Szerencsére ritkán de rankeden is már fordult elő nálam nem egyszer.
Én simán alttabolok ilyenkor mert mikor kezdődik a kör, akkor villog nekem a tálcán a játék. -
Beni97
őstag
Szerintem egy 500 hp-s operátor is jöhetne még ki.
-
Beni97
őstag
-
-
Beni97
őstag
Ha már megvan 3 operátor a year 2 pakkból és meg szeretném venni a maradékot, úgy hogy megveszem az egész pakkot egybe, a teljes árat ki kéne fizetnem érte, vagy azokat már nem kell és annyival olcsóbb?
Gondolom nem lesz olcsóbb de megkérdezem hátha.
-
Beni97
őstag
Nekem annál 2-ből 2 lose. És az a vicc hogy mind a kettőnél ash cseszte el. Az egyik dokis volt és hát a zombulatok mellett a doki is kapott a robbanásból.
A másik jager-es volt ott viszont magát meg a másik randomot lőtte pofán én meg nem tudtam segíteni mert annyi fertőzött volt hogy nem igaz.
Ha fegyverrel lő le az szerintem megbocsátható mert hát van, hogy gyorsan kell fordulni és az ember nem veszi le az ujját a lövésgombról. De azért a robbanó dolgokkal nem vigyázni elég nagy hiba. -
Beni97
őstag
válasz
kiezTe90 #6547 üzenetére
Szellemi problémákkal küzdhetnek. Vannak akik ha csak 1 hp leszedsz belőle akkor már lelő. Ha ott erősíted a falat ahol ő nem akarja lelő. Ha véletlen megölöd, megöl. Tök mindegy hogy 1v1 vagy 1v5-be vagy, ha meg mersz halni akkor lelő (ilyenkor általában nooboznak is). De ha vesztésre álltok, nem kiafkol, hanem megöl. Meg ilyenek.
A tényleges és mindenből kiinduló okát, meg szerintem senki nem tudja. Még ők se. -
Beni97
őstag
válasz
NandorHUN #6525 üzenetére
Hát nem igazán. Inkább úgy mondanám, hogy az miatt is.
Mikor még csgo-ztam, kb 1-1,5 éve, akkor úgy tudtam hogy mindent érdemes lehúzni minimumra az árnyék kivételével, hogy a fények, tükröződések, a kidolgozott textúrába beolvad az ember stb ne zavarjanak és lásd is az ellent. Onnan hoztam ezt át ebbe a játékba is. -
Beni97
őstag
Nekem az Operators felirat alatt egy sárga kis pötty villog. Az jelent valamit?
-
Beni97
őstag
Amúgy a felbontás vagy a grafika itt valami előnyt ad? Mediumon játszok, az él simítás gyengécske egy 19 colos monitoron, és hát lehet jobban látnék meg dolgokat ha magasabb graf. beállításon játszanék?
Mondjuk egy gtx650-től már ez sok. -
Beni97
őstag
Na így 15 óra után leírom hogy vagyok a játékkal. Néha vannak bugok, pl mikor nézek valakit mert meghaltam vagy kill cam-ba nincs fegyver a kezében. Vagyis van de átlátszó. Azt írja, hogy weu, ez gondolom nyugat európára utal. Nincs is ezzel baj, mert ott mellette zárójelben 36ms pinget ír, ha az egyáltalán az. Játékban vinszont csoda ha lemegy 80 alá. Átlag 100ms azért megvan. Ez nem tudom hogy zavar-e mert valahogy nem érzem hogy ha mozgok akkor az emberkém később mozogna. Lol-ba, cs-be ez egyből látszott. Több mint a fél alap operátor gárda megvan, már csak 1500 vagy már csak 2000-be kerülnek ott a csoportokba. Csak néha nem tudom hogy a fegyverre rakjak kiegészítőket vagy még majd később. Mert minden fegyvert ki akarok fullozni, viszont még nagyon kevésen van valami.
Úgy gondolom, ha ez élesbe menne akkor én inkább egy szellemi tagja lennék a csapatnak és akkor is a rossz oldalon. Támadóknál, nem tudom. Nagyon sokszor kilövik a drónomat vagy beakad a mute-nak a szarjába. Ha viszont túl éli akkor érdemes lenne vele tovább mozogni és folyamat spotolni míg ki nem hal a kis drónocska? Mert én ezt szoktam.
Védőknél mikor már teli raktam a szobákat és csapdákat elhelyeztem, leülök és kamerázok ha tudok. Halálom után meg főleg, ha nincsenek kilőve. Itt észrevettem hogy miért szar egyedül. Mert muszáj spotolni amit észrevesznek és kilövik a kamerát. De ez van nem szeretek ismerősökön kívül mással csevegni.A lövési képességeim szerintem elég mélyen van. Ha mehetne 0 alá a kda akkor már ott lenne valahol -1000000 körül. A reakció hogy merről lőnek és már rántom felé ha nem halok meg vagy fekszek le kapásból ez megvan. Viszont lőni olyan szinten nem tudok hogy nem igaz. Vagy csak alapból a taktikámmal van baj. Most pl van ez a heti küldi hogy pisztollyal és puskával öljek 7 embert(külön külön persze). 2-3 napja(2-3 órát játszok max/nap) csinálom és nem lesz meg egyik se mert nem tudok lőni. Vagy ha nem is a lővessel a stratégiámmal van a baj. Nem tudom mikor merre hogyan mozogjak, hol lehetnek. Szóval vagy a lővéssel van a baj, vagy az agyammal vagy mind a kettővel.
Mennyire érdemes itt egy operátorral jobban foglalkozni? Szóval hogy legyen pl egy ash-mute az az operátor akivel a legjobban megy?
-
Beni97
őstag
Na lejött, és most csinálom ezeket a situation-t. De nem úgy volt hogy kapok, valami operátort vagy valamit amiből tudok venne párat? Mondjuk még nem végeztem ezzekel a tutorial küldikkel de már van 4,5k-m.
-
Beni97
őstag
Ha jobban éli az elején az ember és nem összevissza vesz akkor lol-ba se kell 2 hét a legolcsóbb champekhez
(#4432) Imilenni: hát nem igen szoktam nagyon játszani másokkal, csakis közeli ismerősökkel. Ez sajnos lol-ban és cs-ben kialakult tapasztalat miatt van így.
De amúgy BuktaSzaft a nevem uplayen, hátha meggondolom magam. -
Beni97
őstag
Na sikerült. Nem a starter editiont töltöm már hanem a simát. Remélem hamar hozzászokok a sok moba után.
remélem reggelre lent van és nem áll naki 0-vál szedni a sale miatt. Mondjuk most belefog szólni az online sorozat nézés és nem tudok közbe tölteni
-
Beni97
őstag
válasz
Karesz0995 #4418 üzenetére
Este még eldől. Reggel már tuti játszani fogok.
Hát szerintem noobként fogok. Régen volt már az a nyílt béta.
Kb a csgo-hoz tudnám mondani hogy ott volt 400 órám, és azért fejlődtem rántás meg reflex téren egy kicsit, de azért arra még emlékszem hogy ez sokkal de sokkal másabb játék. Még hát több mint 1 hónapja nem lövöldöztem -
Beni97
őstag
Lehet megvárom mutert és kérek tőle kölcsön
Az baj hogy így írás alapján mégse jön át annyira hogy mennyire nehéz kifarmolni az operátorokat, mint gondoltam.
Nem tudom ki mennyire vágja a lol-t. Ott egy győztes meccs 80-100 között dob átlagba +150 napi win (ha rankedet mész, mert persze van más mod és ott még annyit se dob). itt 450-6300 között vannak a karakterek és kb 130 karakter van benne. 2 éve játszom vele és még mindig nincs meg mindenki, pedig már lehet ládából is nyitni és összerakni 3-at és a 2 legdrágább árkategóriába vannak már csak hátra kb 10 karakter.
Így ez alapján nem tűnik nehéznek a kifarmolása a dolgoknak. De aztán lehet hogy elkezdem és szenvedni fogok itt is.Köszönöm a válaszokat és a segítségeket
-
Beni97
őstag
válasz
Imilenni #4403 üzenetére
Az árral nem lenne gond ha júli 8-ig lenne summer sale fizu miatt. Csak hónap vége, pénteken érettségi aztán buli másnap meg szülinap. Szarul jöttek az időpontok és most ez van. Igaz csak 14 eu kéne a normálishoz mert steamen van 9.99
Ez a több operátor ez hogy ? Vannak olyanok amiket a starter-ben nem lehet megvenni de minden más edition-ben igen vagy amiket alapból kapok operátorok száma kevesebb?
És ilyen hogy kevesebb xp-t kapok, meg pénzt ilyenek is vannak? -
Beni97
őstag
Sziasztok. Utoljára nyilt bétánál játszottam a játékkal és azóta max egy-két streamet láttam belőle.
Tudom hogy most summer sale van és le van árazva a játék, de úgy kb mennyi különbség van a starter és a sima között? Gondolom van azért pár.
Az a baj fizu messze van és még az úgy beleférne ha nem annyira kaki a 15 eu változata a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest