Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O #7768 üzenetére
Azt mondod, hogy még Tachanka is egy jó operátor?
-
L_YKing
addikt
válasz
Coccolino_O #6674 üzenetére
Utana meg megy a csodalkozas, hogy TKznak.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Coccolino_O #6674 üzenetére
csak csapatban játszom, az enemyvel meg nem óhajtok társalogni. myproblem.
amúgy is régen rossz ha a chat-re kell figyelni közben -
Dazsar
aktív tag
válasz
Coccolino_O #6639 üzenetére
Én is kicsit féltem ezektől, de nem nagy cucc, eddig engem még nem leptek meg komolyabban
-
BigBlue69
őstag
válasz
Coccolino_O #6600 üzenetére
Akkor jó hogy én meg kinyitottam az ingyen packokbol. GG
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Coccolino_O #6576 üzenetére
Mondjuk ez is jogos.
Mai leállások magyar idő szerint és patch méretek:
PC - 15:00-16:00 (Patch mérete: 14,1 GB + 3,6 GB az opcionális High Res textúrák)
PlayStation 4 - 16:00-17:00 (Patch mérete: 9,5 GB)
Xbox One - 17:00-18:00 (Patch mérete: 10,7 GB)
-
válasz
Coccolino_O #6566 üzenetére
Ha beirom, hogy fuck you retard akkor bannol, de ha fuk u rtrd-ot irok akkor nem tudja kiszurni a rendszer, de az idiotaja igy is megerti.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Coccolino_O #6565 üzenetére
Oh, ez automatán fog menni, és nem pedig a játékosok által, mint eddig.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6518 üzenetére
Ez nem válasz a kérdésre... ja és már az elején rögtön meg is cáfolod magad
Ráadásul a siege már kijött több mint másfél éve (kb) szóval ha csak néha tud valaki játszani (ha csak hétvégente is, az is mennyi hétvége már?), már akkor is ki kellett volna alakulnia játékintelligenciának, a pályaismeretnek, és a megfelelő célzásnak, stb. Plusz, hozzátenném, hogy nem a siege az első fps játék, szóval ezeket az "alap fps+ skilleket már elvileg sokunk tudja az elmúlt 10-15 év miatt. (cs, ut, stb)
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #6518 üzenetére
Ez mondjuk abszolút nem magyarázat arra a kijelentésedre.
A tanulási idő általános levezetése nem értem, hogy jön a témához. Azt hiszem én elég sok dolgot megtanultam a 11 évnyi CS alatt, és pár ezer órám Q3-am is volt (bár nem mértem sose). Szerintem a célzás, helyzetfelismerés, a nyomás kezelése nem jelent gondot. Jó a reflexeim valószínűleg nem lettek jobbak az évek múlásával. Siege-ben számomra a pályaismeret az amiért bele kell rakni az órákat.
De mind írtam, ezt nem értem hogy jön most ide, nem magyarázat arra amit k-adi felvetett. Szóval amit ő felvetett az teljesen helytálló. Csak azon családos emberek ölnek rengeteg időt ilyen játékokba, és tudnak premadezni állandóan, akiknek teljesen elferdült az értékrendje. Az nem normális ha egy családfő, inkább játszik, az helyett, hogy a családjával töltené az időt. Én próbálom ehhez tartani magam.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6515 üzenetére
Ez nem túlzás, ez tény
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #6515 üzenetére
Fejtsd ki légyszíves.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Coccolino_O #6443 üzenetére
Jogos, viszont azok a dronok megállnak 40 sec múlva. Illetve ha valaki nem tudja előnni, inkább hagyja, jobb ha a társad csak 60hp kezd? Meg 40-el. Nálunk már ott rosszul kezdődik egy kör amikor nem pisztollyal lövi a dront. Mert a potato aim az jó, mert lucky.
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #6426 üzenetére
Ezt már megbeszéltük. Nincs más választásom.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6413 üzenetére
Taktikusan színesek
-
L_YKing
addikt
válasz
Coccolino_O #6132 üzenetére
Jo par emberrel jatszottam itthon... Koztuk a WiLD, N6, WSE, STEM, idosebb korosztaly (30-40 evesek), 13-15 eves korosztaly stb...
A felprofi csapat (WiLD) valamiert erti amit az ember mondd neki es visszafele is. Ha mondtak egy calloutot reagaltam ra ha en mondtam, ok reagaltak ra ez ugyanigy igaz volt a tobbi csapatra is csak ok kevesbe jobbak (de most, mint ha fejlodo kepesek lennenek). Az idosebb korosztaly fel sem fogja amit jatek kozben mondasz neki... Azt mondod balra es jobbra nez ha azt mondod: csak varj ne mozdulj richtig mozdulni fog stb... Ilyen kis aprosagok.. Es kotve hiszem, hogy ez a penzhiany..
A WiLD-al egy baj van szvsz, hogy nem hiszek el mire is kepesek... Jatszottak go4-t penguek ellen es ugy kezdtek, hogy nekik annyi. Amig nincs meg a hit es az akarat addig felesleges errol beszelni... Pedig naluk nem beszelhetunk arrol, hogy nem figyelnek, rosaz az aim, butak a jatekhoz stb.. (ami a magyarok 90%-nal elofordul!!)Kis megjegyzes.: Azt vettuk eszre paran, hogy aki a jatekhoz buta az 80%-ban az elethez is.
En nem mondtam egy szoval sem, hogy mi prok vagyunk, mert joforman idom sincs mar jatszani a jatekkal. De ha mar jatszok vele kihozom a legjobbat magambol.
-
Rony949
őstag
válasz
Coccolino_O #6107 üzenetére
Pedig egyébként nem kötelezőek, főleg rankedre nem. Casual-en az a szar hogy teljesen random hogy az ellenfél most hol lesz. Van hogy minden alkalommal garázsban vannak, de van hogy egyszer sem, na ez alapján döntsd el hogy hozol-e Thermite-ot vagy sem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6104 üzenetére
Így akarták lehet Thatcher pickrate-jét növelni.
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #6059 üzenetére
Nyilván, ez egy csapatjáték. Én meg családos ember vagyok. A kettő már nem fér össze.
Elvagyok én így, semmi bajom azzal, hogy egyedül tolom, nekem nem a plat a cél.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5994 üzenetére
Ha látom, hogy spawnpeek jön rankedben, akkor instant váltok spawn pozíciót és szólok a csapatnak (vagy ők szólnak). Így ritkán zavaró, casualban meg szerencse kérdése.
Legjobb érzés, amikor instant kiszeded a spawnpeekelőt.
-
válasz
En kurvara utalom a spawnpeeket, de szerencsere ritkan szaladok bele.
-
Karesz0995
tag
válasz
Ha sp-ben meghalsz az általában a támadó hibája, lenézed drónnal a kérdéses ablakot/ajtót. Én akkor szoktam meghalni benne amikor nem figyelek rá, vagy ha egy teljesen új, váratlan helyről lőnek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5990 üzenetére
Sajnos ez miatt kb. lehetetlenség strat roulettet játszani, mert letryhardolnak. Bár az működött, amikor M870 + C4, majd P90 + C4 spawn rusholtunk.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5990 üzenetére
csak tudnám miért? könnyű fragért nyilván de elég szánalmas...
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #5984 üzenetére
Én is Ahs-sel tolom ha lehet. Hitboxnuku.
Meg ez az Ela durva még. Előbb cheatereztek is.De Hibana fegyójával mi lett? Imadtam azt az op-ot, de most nem tudok ölni vele. Borzasztó nagy a recoil és nem sebez.
-
Karesz0995
tag
válasz
Coccolino_O #5984 üzenetére
Aki úgy játszik mintha az élete múlna a ranked győzelmen.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Coccolino_O #5925 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
válasz
Coccolino_O #5921 üzenetére
-
L_YKing
addikt
válasz
Coccolino_O #5866 üzenetére
En kb 2 ora alatt szedek ossze annyit..
-
Rony949
őstag
válasz
Coccolino_O #5840 üzenetére
A Steam-es adatot szerintem nyugodtan meg lehet szorozni legalább 2-vel, de lehet van az 3 is.
Tehát ha Steam-en: kb. 100 ezer játékos,
addig Uplay-en: kb. 200-300 ezer játékos van. -
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5819 üzenetére
Nekem már volt olyan hogy átlöttek a BB shielden sajnos
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5787 üzenetére
Ők is rákok csak PH sok
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5771 üzenetére
Csapattársak voltak, nem randomok. Ellenséges csapat olyan volt, hogy Rookkal roamoltak.
Semmi bajom nem lett volna, ha nem nooboznak le minket.
-
Rony949
őstag
válasz
Coccolino_O #5758 üzenetére
Amíg nem romlik el, addig itt marad nálam!
Neeem, egyébként hangkártyán gondolkodtam. Ez esetben maradhatna a Cloud is.
-
Karesz0995
tag
válasz
Coccolino_O #5751 üzenetére
Ha nem akarod CJ4567 2 oldalas esszéjét elolvasni akkor majd én leírom röviden.
Ha pötyögtetsz akkor Flash Hider, ha rövid sorozatokkal operálsz akkor Muzzle Brake, ha teljes tárat kiengeded egyszerre akkor Compensator. De amúgy mindegyikkel kell játszani, aztán kitapasztalod hogy neked melyik jó, melyik fegyveren.
-
Rony949
őstag
válasz
A lézer teljesen tőled függ. Ha a játék nagy részében hanyagolod a hipfire-t, akkor nyilván nem érdemes. Úgy is csak elárulod az ellenfelednek hogy hova nézel.
Shotgunokhoz viszont ajánlatos.
A pajzsos operátoroknál a lézeres pisztoly alap követelmény, úgyhogy ezt nagyon jól mondtad.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
-
L_YKing
addikt
válasz
Coccolino_O #5707 üzenetére
Ez a baj, hogy mindent probaltam kiveve azt ami megoldotta volna.
-
Rony949
őstag
válasz
Coccolino_O #5699 üzenetére
Játszok mással is, nem az a probléma. Csak most jelenleg ez az egyetlen multi játék ami leköt, de ez basz fel a legjobban is.
Még az tartja bennem a lelket hogy szoktam látni videókon ahogy a profikkal is megtörténnek ezek a dolgok (Macie Jay, Serenity pl.), csak ők velem ellentétben játszanak tovább és nem picsognak.
-
válasz
Coccolino_O #5518 üzenetére
Most szar, de jön az új season. Sztem már felesleges megvenni a Y2 passt.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Coccolino_O #5105 üzenetére
Azért a grafika minősége is változott,jó irányba.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Coccolino_O #5024 üzenetére
Csak solo-zom, mert össze-vissza játszom akár késői időpontokban, illetve én már kinőttem ebből a klánosdiból. De azt én is meg tudom erősíteni, hogy egy fix, összeszokott csapattal sokkal jobb.
Goldban még tudtam carry-zni a csapatot, de platban már szinte csak klánok ellen dobott össze a matchmaking ami eléggé unfair volt, így az operation summer vacation season-t plat. alján végeztem, de saját tapasztalataim alapján én ezzel meg is vagyok elégedve.
-
válasz
Coccolino_O #5027 üzenetére
Le lehet hozni 1v5-ot is csak kurva nehez
nyilvan nem platok v diamondok ellen. Min 4 fos osszeszokott team kell mert tuti, hogy retard vinnyogo tekazo 10evesekkel sorsol ossze ha egyedul mesz.
-
L_YKing
addikt
válasz
Ha szeretsz es tudsz carryzni akkor mehetsz rankedra, kulonben mindenki akit magad melle kapsz egy rakat szar.
-
tixem
addikt
válasz
Nekem nem jók a tapasztalataim. Közvetlen a besorolók után könnyen fel lehet mászni platba, de egyszer veszít az ember meccset.... nincs megállás. Plat 3-ig jutottam ebben a szezonban egyedül, becéloztam a kettőt és lett belőle egy silver 2. Nyilván ebben én is benne vagyok vastagon, de egyszerűen használhatatlan csapattársakat kap az ember és az ellenfélnél rendre van több plat/diamond emberke, amikor a sajátodban jó ha gold star a legnagyobb. Bizonyos lejátszott meccs után pedig vért kell izzadni egy szint ugrásához is, én speciel alig bírtam visszamászni gold 4-be.
Undorító ami matchmakeing címszó alatt fut ebben a játékba, remélem az új szezon gyökeres változást hoz.
-
Semin
őstag
válasz
Coccolino_O #5003 üzenetére
Hamarabb megszokod mint gondolod...
Persze az embernek kell egy kis idő, de rövid sorozatokat egész pontosan kis recoil mellett lehet kiosztani.
Én kb 250 óránál tartok és csak ajánlani tudom a játékot, de fontos hogy legyen csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -70% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest