Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockymitymók
csendes tag
válasz
Springfield
üzenetére
Köszi, az a jó, hogy nem UV-s. Amúgy tudom, hogy hogyan néz ki, csak a neten kétféle kép is van róla. De már megkérdeztem, hogy milyet lehet kapni.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Springfield
üzenetére
Igazából a 12-es ventiket csak leszabályoztam ill. csak az elsőt mert a rács miatt kicsit hangos max fordulaton

Amúgy az első venti csak LAN-on megy mert nincs értelme bekapcsolni majd csak próbáld ki!
Zajkeltésnek jó de 1 fokot ha jelent összesen szóval ez így vicc.
A 8-as ventit egy revoltec ventire cseréltem sajna pontos típust nem tudok mondani már régebben beraktároztam csak most raktam bele és kicsit moddoltam is a ventit közben.
A lényeg, hogy felesleges a max fordulat ezekre a ventikre a hátsó 12-es mindegy min megy mert úgyis szabályozza magát.
Ezt érdemes lehet kicserélni az elsővel! így nagyobb teljesítményt lehet a hűtésre kicsikarni és mondjuk csak terhelés alatt járatni magas fordulaton. -
kigyi_23
addikt
válasz
Springfield
üzenetére
Sokkal halkabb?
GHát a gyári állapotnál annyival lett halkabb, hogy bejött egyik ismerősöm és megkérdezte:
Ez most megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest