Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombadil
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy Raid0 tömbre van feltelepítve egy 64 bites Vista. Minden indulásnál csakúgy randomra írásvédetté tesz 1-2 meghajtót, amit sehol sem sikerült eddig kikapcsolnom. Valaki tudna segíteni
Bocs, ha esetleg ez már tárgyalva volt
-
bombadil
tag
Sziasztok! További problémáim akadtak a raid kötetemmel, ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg. Újratelepítettem a vista-t is. Időközönként kékhalállal újraindul a gép 0x00008086-os hibakódot ír ki. Utánanézem ez vmi raid hiba lehet, de az Intel matrix storage manager nem ír ki semmi hibát.
Valaki nem tudja mi lehet ez 
-
bombadil
tag
Hi!
"Minden" rendbe jött, már csak egy kis gondom lenne:
total commander-ben ha kiválsztom az egyik raides partríciót, akkor egy pár másodperc után lép csak bele. Ez mitől lehet
Amúgy minden más működik úgy, hogy egy másik lemezről megy a win, ami a raid tömbön volt az betöltés után pár perccel mindig újrailndul
. Gondolom annak annyi. Válaszokat előre is köszi! 
-
bombadil
tag
Sziasztok!
VALAKI SEGÍTSEN! Raid 0-ban van 2 db vinyóm és amikor indulna a gép a 2. vinyóra hibát ír ki, már a windows se tölt be róla!
Másik vinyóról az oprendszer látja a raid tömb összes partrícióját, megvan minden adat. Meg lehet valahogy javítani a hibát vagy törölni kell az egész kötetet?
Előre is köszönök minden infót. 
-
bombadil
tag
Még valami... 128k-ra állítottam a blokkméretet, hadd szóljon, úgyis ki szoktam írni minden fontosat, viszont amikor windowsban partrícionáltam a kötetet a clusterméret auto-n (4k-n) hagytam. E kettő közt van vmi összefüggés, esetleg a clusterméretet is nagyobbra kellett volna állítanom, vagy abszolút nem függ össze a két dolog?

-
bombadil
tag
Sziasztok! Végre összeállt a gépem!
Hát én sajnos az OPrendszert is a RAID0 kötetre tettem, és tényleg nem lett gyorsabb az átlagnál...
Tényleg, itt mi számít nagy fájlnak, aminél már érdemes a R0-át használni? 20Mega? 200Mega, vagy csak inkább Gigáknál? Én igazából azért szerettem volna ezt a R0-át, mert azt vártam tőle, hogy a játékoknál, amelyik nagyon sokat tölt a vinyóról, annak rövidül a töltési ideje. Hááát... Elsőre nekem ez nem volt nagyon szembetűnő, hogy rövidült volna.
Vagy ilyen szempontból ne is várjam a R0-a "segítségét" ? 
-
bombadil
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy ha raid0-ba üzemeltetem a vinyóimat, akkor attól még látni fogja a rendszer a sata-s DVD írómat?
Sorry ha nagyon láma vagyok ezzel a kérdéssel, de lövésem sincs róla...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Valaki nem tudja mi lehet ez
. Gondolom annak annyi. Válaszokat előre is köszi!
Másik vinyóról az oprendszer látja a raid tömb összes partrícióját, megvan minden adat. Meg lehet valahogy javítani a hibát vagy törölni kell az egész kötetet?
Előre is köszönök minden infót. 
Hát én sajnos az OPrendszert is a RAID0 kötetre tettem, és tényleg nem lett gyorsabb az átlagnál...
Tényleg, itt mi számít nagy fájlnak, aminél már érdemes a R0-át használni? 20Mega? 200Mega, vagy csak inkább Gigáknál? Én igazából azért szerettem volna ezt a R0-át, mert azt vártam tőle, hogy a játékoknál, amelyik nagyon sokat tölt a vinyóról, annak rövidül a töltési ideje. Hááát... Elsőre nekem ez nem volt nagyon szembetűnő, hogy rövidült volna.
Sorry ha nagyon láma vagyok ezzel a kérdéssel, de lövésem sincs róla...