Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Adatmentesre barmelyik jo, nas, pc... De kosd halozatra! Ugy a telefonrol is egyszeru lementeni mindent, es gyors is. Pl en total commanderrel mentem le telefonrol a dolgokat wifin keresztul egybol a serverre.
Merevlemezbol a legmegbizhatobb a hitachi, vagyis HGST, amit megvett mar a wd. A western Digital Ultrastar-ok keszulnek az egykori HGST gyaraban. Hangosabbak mint az otthoni verziok, de nagyon durvan megbizhatoak! Nekem 5db HGST van itthon. 2db 8TB-os, es 3db 4TB-os. Mindegyik 100%-os, pedig van amiben van 3500+ora is, illetve van amiben 30ezer inditas van.
Regebben foglalkoztam merevlemezek garanciaztatasaval. Tapasztalatbol mondom, a leheto legrosszabb merevlemezek a Seagate termekei vegyesen, es a WD purple sorozata.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest