Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkas
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémához kérnék segítséget:
A gépben egy SSD-n van a rendszer (Win10), volt még mellette egy 2 T HDD az adatoknak, amit időnként le szoktam menteni egy külső 2 terás vinyóra.
Ez ment is pár évig, aztán kezdett megtelni, ezért vettem még egy 2 terás HDD-t a gépbe, avval, hogy a könnyen pótolható dolgokat nem mentem a külső meghajtóra. De megint eljutottam oda, hogy 2 T-nál többet kellene backupolni.
Először arra gondoltam, hogy veszek még egy 2 T külső HDD-t, de aztán tovább gondoltam a dolgot:
A külső HDD-t beteszem a másik kettő mellé, és a 3*2T HDD-ből csinálok egy 4T-ás RAID5 tömböt. Így az adatbiztonság is nő és még kicsit gyorsul is.
A külső mentésre meg egy 4 terást veszek.Az egyik kérdés az, hogy jó lehet a fenti elgondolás?
A másik, hogy a gépben egy Asrock B85M PRO4 alaplap van, amin nincs RAID. Hogy lehet jól megoldani? Gondolom valamilyen RAID kártya kellene, de nem vagyok képben a RAID-es dolgokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest